Attachment 268848Attachment 268849MG
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
Attachment 268848Attachment 268849MG
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Din ultimile zile: Deus Ex Augmented gratie lui Dark Wadder, Halo 5 Limited Collector's edition Mediagalaxy 679 ron- multumesc Iry pentru pont, o vanasem de multa vreme dar era prea mare pretul de 1399 ron. Recomand aceasta editie, sunt impresionante statuetele facute de triforce.
Dar cutia de la Halo 5 in ce stare e? Ca astia de la Altex cred ca se vand mini-frigidere in cutii asa de mari.
Sorry de off.
//Bastards! They know nothing... Macar e intreaga si nu are indoituri sau urme de la chingi.
Eu altceva nu inteleg, de cativa ani incoa' editiile au devenit mai mari, mai scumpe, dar sa nu cumva sa le puna o folie de protectie, e scumpa rau. Pacat :(
Este foarte ok, cu urme de tarsaiala pe fund atata tot cum probabil a fost impinsa de colo colo dar fara lovituri sau chestii de genul.
Altex livreaza inainte de lansare, dar de data asta nu conteaza, codul probabil nu merge folosit pana la lansarea oficiala.
Altex :D
MG - 120
Attachment 268874Attachment 268875
MG 169 lei
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...e13890db20.jpg
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Olx 50 lei
Attachment 268899
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Attachment 268918 De la userul Mario. Mulțumesc. De mult îmi doream finalul trilogiei.
Sent from my HTC One M9PLUS using Tapatalk
Gata am lasat Italia in urma , din pacate sa dus si concediul asta de maine iar la munca :-S , unde am dat navala in GameStop si am achizitionat un PS Vita Slim Bundle 189 euro ( The LEGO Move Videogame;LEGO The Hobbit: Travel to Middle-Earth;LEGO Batman 3: Beyond Gotham si un card de 8 Gb ) plus 4 jocuri second hand 3 de vita ( Assassin's Creed 3,Killzone Mercenary,Jack & Dexter trilogy) si 1 joc de ps3 WET Ps3 5 euro. Ieri am dat o raita prin Media Galaxiy si am mai cumparat Kit PS Vita 8 in 1 Hama 50 lei si Killzone 3 34 lei & Borderlands Trilogy 80 lei.
The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine - PSN 15 Lire
Collection update!
Ce am adunat in ultima perioada :)Attachment 269001Attachment 269002Attachment 269003
30 lei - olx
Controller pentru Xbox 360 Wireless - 99 lei (de la Altex)
StarCraft II: Legacy of the Void Collector's Edition - 175 lei (tot de la Altex)
Le-am scris în observații să împacheteze mai bine ediția de colecție și spre surprinderea mea a fost introdusă cutia inițial într-un plic cu bule și apoi în folia celor de la Nemo.
DOOM=170 LEI-OLX.
De la AzFaust, multumesc man.
via OEE.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...345dd19353.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
75 lei, olx.
Xbox One 1TB de la eMag - 999 lei
*puteau si ei sa ambaleze cutia suplimentar, sa nu o primesc toata prafuita, jupită si cu awb-uri lipite direct pe ea (nu ar trebui sa fac nazuri la prețul ăsta).
Attachment 269045