UFC 3 - Your Move!
De la TheHut comanda pe 14 Noiembrie, venita astazi prin posta romana via posta ungara (17 zile lucratoare)
UFC 3 - Your Move!
De la TheHut comanda pe 14 Noiembrie, venita astazi prin posta romana via posta ungara (17 zile lucratoare)
Doar Black Ops-u', MW2 aveam deja
@rodarkone: De ce scrie pe cutie "Call of Duty: Black Ops II video game for Playstation 3 sold separately"? Exista si versiune doar cu quadrotorul?
//Am observat adineauri intr-un video pe YouTube ca e separat
N-am "scapat" inca... Nu stiu cum sta treaba cu transportul pe eBay, ca acolo sigur l-as da mai repede. Daca pe aici nu am cu cine face schimb...
La o adica, daca as face rost de cutie de Xbox 360 pentru el, as achizitiona separat Hardened Edition si as face upgrade.
Nu stiu de ce scrie asaIdeea e ca jocul a venit separat intr'un plic cu bule
pe care era sa-l pierd in drum spre casa.
Vad ca inca n-ai scapat de MW2 ul ala
Asa se pare ca vine de la Activision.
Primit cadou pentru ca am cumparat bundle-ul PSVita Assassin Creed : Liberation (Alb).
Part 3. Uploaderul de imagini face praf ordinea pozelor, cu toate ca sunt uploadate in ordine. N-am rabdare sa le pun in ordinea logica, but enjoy the show anyways!
Si ce-i mai bun la sfarsit! Bijuteriile colectiei - Borderlands 2 Loot Chest Ed. Zona 1 si Street Fighter 25th Anniversary Edition!
Stay tooned for more. In weekend invazia continua cu recolta de la zavvi![]()
Nou dar fara Premiere Club si Slaughter Dome pe care le vanez acum. Pt. EU se vand cu o lira pt US cu 10$, deci teapa din punctul asta de vedere. M-a costat destul de mult dar mai putin decat cu cat se vand acum pe ebay. Am vrut neaparat editia de US ca avea carcasa G2 nu G1 ca in Europa plus alte mici diferente, dar mai neimportante...
Cumparat prin intermediul noului SEN Web Store:
O bestie de joc pe care dupa ce l am imprumutat si jucat/terminat aseara pe PlayStation, am zis ca nu are cum sa lipseasca din colectia mea pe Xbox. Un joc fabulos cu siguranta.
Bookmarks