Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 6 of 12 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 237

Thread: Hitman: Absolution

1. #101 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Clasic Hitman.

2. #102 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu stiu ce vi se pare chiar atat de tare. Sunt profund dezamagit de ce am vazut acum.

Nu inteleg ce-o fi asa de greu (in app 80% din jocuri) sa faca o animatie de urcat/coborat scari ? nici macar pentru deschis usi nu are... Animatiile in general sunt super stiff (parca ma uit la Hitman 1). Grafic arata destul de patetic, cu obiecte cu incredibil de putine poligoane, texturi intinse si tone de motion blur si glow.

Throwing knifes ? Rili ? Pe care le arunca de la app 10m cu o precizie uimitoare... sa nu mai spun ca acele minunate cutite ii apar brusc in mana, nu s-au chinuit sa faca nici macar o animatie de bagat mana in haina. Nu-mi place nici cum te duci la un obiect si interactionezi cu el printr-o animatie pre-randata. Sa nu mai zic de animatia lipsa pentru schimbat imbracaminte.

Se lauda ca au nu stiu cate 'nspe mii de caractere on screen dar nici macar la nivelul de interactiune dintre personaje din primul Assassins Creed nu au ajuns.

3. #103 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    man e trist sa judeci jocuriile doar dupa 1-2 animatii si grafica(mai ales cand vine vorba de console)....nu poti spune ca arata rau...lumea gaming-ului din pacate nu e formata doar din jocuri care arata precum Uncharted si God of War..nu poti sa te raportezi doar la ele...jocul e fun si doar asta conteaza...

Why so serious ?

4. #104 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    No offence, dar jocul asta nu cred ca este facut sa fie fun. Nu putem compara toate jocurile cu Uncharted, dar nici cu Angry Birds. Eu sincer, sper din tot sufletul ca toate aceste "mici defecte" sa se datoreze faptului ca avem "in fata" o versiune pre-beta.

Hai totusi sa nu ridicam in slavi orice mizerie ne este bagata pe gat de producatori si sa invatam sa cerem un produs bun pe banii cheltuiti pe un joc, un produs care sa reflecte acei cativa ani de productie si care sa-ti faca placere sa-l joci. Dar cand vezi ceva ce ar trebui sa impersioneze un om, ce se misca precum un robot si deschide usile mergand prin ele, ii apar cutite in mana si multe alte mizerii, de la un joc cu un renume, mi se pare normal sa fiu mai critic.

5. #105 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    animatie cu dusu mainii la haine trebuie sa o faca, si in celelalte era.Legat de imbracaminte, e ceva simbolic, asta ar insemna ca imbracamintea unui om pe care l-ai impuscat sau a fost omorat de o explozie sa fie nepurtabila...

6. #106 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

7. #107 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Ok acum ca am clarificat lucrurile ... a fost anuntat cumva cam cat va dura story mode-ul ? ( stim despre sniper challenge dar nu despre story mode?)
    sau nu am fost eu atent ?

8. #108 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    daca ne luam dupa tendinta actuala cam 7-8 ore+prelungiri

9. #109 SP

10. #110 SP
    Hitman HD Collection pare sa fie ceva real:

Hitman HD Collection - Sony PlayStation 3 (PS3) - ShopTo.Net
    Hitman HD Collection - Microsoft Xbox 360 - ShopTo.Net

Hitman HD Collection features Hitman 2: Silent Assassin, Hitman 3: Contracts and Hitman: Blood Money. All re-issued in high definition.

11. #111 SP
    Teo
    Au zis producatorii ca numai 20% dintre cei ce il vor juca vor ajunge la ultimul nivel, ceva de bine, as prefera sa se ajunga numai daca ai Silent Assassin la toate misiunile, prea mura-n gura sunt toate jocurile noi...

12. #112 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    De acord...pana una alta mi se pare genial sniper challenge, nu ma pot satura

13. #113 SP
    De unde pot face preorder si sa primesc Sniper Challenge? Poate mai ieftin ca pe ShopTo (37 lire).

14. #114 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by calin_kalf View Post
    De unde pot face preorder si sa primesc Sniper Challenge? Poate mai ieftin ca pe ShopTo (37 lire).
    Eu l-am luat de pe amazon si mi-au dat sniper challenge, de alte site-uri nu pot spune cu siguranta.

15. #115 SP
    Amazon uk sau altul?

16. #116 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by calin_kalf View Post
    Amazon uk sau altul?
    UK

17. #117 SP
    Fresh!

18. #118 SP
    Pentru ca Hitman a ajuns la 1 milion de like-uri pe facebook, am primit aceasta opera de arta
    Attached Images Attached Images hitman.jpg

19. #119 SP
    Teo
    Cat de epic e 47 imbracat in preot, wow, e demential, ca idee, nu-n poza de mai sus.

20. #120 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

Lana del Rey - Video Games

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 12 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast