Foarte bine e sistemul asta. Sper doar cal Marathon sa nu fie doar un sprint cu 2 sau 3 secunde in plus cum era in COD4. Nici infinit nu e bine...undeva la mijloc ar fi perfect.
Abia astept 15 Nov. Atunci imi fac cadou Cod Black ops de ziua mea![]()
Foarte bine e sistemul asta. Sper doar cal Marathon sa nu fie doar un sprint cu 2 sau 3 secunde in plus cum era in COD4. Nici infinit nu e bine...undeva la mijloc ar fi perfect.
Abia astept 15 Nov. Atunci imi fac cadou Cod Black ops de ziua mea![]()
Longer sprint presupune o conditie fizica mai buna , de aici si faptul ca la Pro, ai no falling damage. Un sportiv e mai rezistent decat un om normal
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
Bonus Round: Episode 410 - Call of Duty: Black Ops - Behind the Design
Interviu foarte lung și destul de interesant cu băieții de la Treyarch (momentan doar prima parte este live).
What challenges does Treyarch face creating a new Call of Duty? How different is it to work with fictional history rather than World War II? What's this about a Black Market feature in multiplayer that was cut?
"Black Ops Gameplay - Sniper Streak", aoleu ce ii in videoclipul ala... doua no-scope-uri si un quick-scope, plus tentative de no-scope de la distante incredibile... plus modul in care joaca protagonistul, toate acestea ma fac sa ma indoiesc de precomanda facuta...
Gametrailers TV with Geoff Keighley
De la 3:00 - 4:17 ...pffffff..![]()
Poate tie ti-o placea sa campezi intr-un colt da nu toti facem asa
Si apropo, Sniper Streak nu e oficial, multi oameni au facut rost de beta si filmeaza de pe el, adica si ala cu sniper streak. si apropo, " plus tentative de no-scope de la distante incredibile... " totusi e mai realistic decat MW2 unde nu ti se ducea glontu de 2 ori in acelasi loc cand incercai noscope.
Nu, dar vor fii ca in Cod4 / MW2, in jur de 15-20
By darkpaul13 in forum Console Club
By Alex Khan in forum Console Club
By Ionut Laurentiu in forum Microsoft Xbox 360
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks