Nu stiu ce faceti voi, dar eu tocmai am facut comanda. B-)
Printable View
Nu stiu ce faceti voi, dar eu tocmai am facut comanda. B-)
:o Surpriza... vreau sa va spun ca NU MAI AM DLC-urile (2 pack-uri).Am intrat intr-o zi sa mai joc BO si am ramas stupefiat cand am vazut ca nu mai pot juca pe hartile din DLC:wall:. Stie cineva ce naiba s-a intamplat?:(
---------- Post added 23-02-2012 at 08:39 AM ----------
Nimeni vre-o parere ceva?
Nu stie nimeni?:-/
te-ai gandit sa le re-downloadezi? :-/
M-am gandit eu dar nu mai pot pt ca le primisem si eu la vremea respectiva de la un prieten...totusi mi se pare o chestie destul de ciudata pt ca daca ma uit in consola acolo la Game Data sau asa ceva parca scrie, acolo apare cum ca le-as avea pt ca are cativa GB exact asa cum arata atunci cand le-am downloadat insa cand intru in joc, pauza, e ca si cum nu le am :(:-/
Ai sters cumva din consola contul de unde ai downloadat DLC-urile?
Da...sa nu-mi zici ca de-aia?:((
Pfff...nu stiu daca imi mai da ala contu, oricum mersi frumos pt ajutor
Am si eu o intrebare.Vreau sa iau un dlc pentru Cod Black Ops, dar imi da eroarea :"This item isn't available from your current location. " .
Este din cauza ca am contu' pe South Africa sau trebuie sa folosesc un anume VPN ?
Pentru a lua orice dlc de la Black Ops iti trebuie VPN.
Stiti cumva cat costa pe uk fiecare pack?
Se poate cumva face update la jocuri luand eventual patchul de pe pc , pus pe psp , usb , cd etc..? (nu pot sa joc split screen cu boti)
Nu neaparat.Poti sa joci si offline cu boti.Intrii in Multiplayer>Local>Splitscreen.
Nu iti trebuie un al doilea controller.
La Game Mode selectezi Team Deatmatch sau Free for all daca vrei sa joci cu boti.
La match options selectezi numarul de boti si durata meciului.
Dar ca sa mearga Offline Bots trebuie sa intri macar o singura data pe LIVE si sa ii faci acel title update.
Da stiu... si pe ps3 aceeasi faza ... si eu n-am net , poate o sa plec in cealalta localitate unde am net calumea sa ii fac naibii updateu..
Stiti cumva care este cel mai jucat map pack(ps3)?adica vreau sa stiu pentru ca am de gand sa cumpar jocul si nu vreau sa dau banii pe toate map pack-urile.
nu stiu dar ma gandesc ca dlcul rezzurection este cel mai descarcat...deh call of duty cu zombie
Nu vrea nimeni sa jucam intr-o seara mai multi de pe forum? Eu am Xbox.