Fa precomanda, cu precomanda vei intra in posesia lui mai repede decat daca astepti si apara prin magazine.![]()
Fa precomanda, cu precomanda vei intra in posesia lui mai repede decat daca astepti si apara prin magazine.![]()
am auzit ca cica o sa se dea un full wipeout pe 17 . Deci cine are jocul mai devreme il are degeaba.. pe 17 o sa o ia de la 0![]()
da la single player , asa zice un angajat gamestop. Ca asa au facut si cu Diablo 3. Daca te gandesti asa ar fi corect..
Nu e acelasi lucru, Diablo 3 facea chestiile alea cu always-online si probabil (nu prea m-a interesat D3) facea salvarile in cloud, deci era usor sa le stearga, aici vorbim de un joc SP, nu poate Rockstar sau Sony sa stearga salvarile de la mine din consola.
Si in video-ul de mai sus spun ca au modificat GPS-ul, eu sper sa nu fie adevarat, in realitate un GPS functioneaza ca cel din GTA4 sau alte jocuri open-world nu vad de ce ar schimba asta.
intr un fel e bine , adica nu trebuie sa iti mai iei ochii de la drum ca sa te uiti pe radar-ul ala din stanga jos . iti arata direct pe sosea pe unde sa o iei![]()
Guys....DLC-urile la SE/CE vor fi pe disc, sau tip voucher??Daca sunt pe disc nu stiu cum facem....probabil mergem pe contul de UK, instalam ce trebuie din joc(totusi are 8 GB care trebuie instalati), si jucam pe celelalte conturi.
GTA 5 PC pre-order la eMAG??
Joc Grand Theft Auto V pentru PC GTA5PC - eMAG.ro
Bookmarks