Exista ceva motivatie sa fac o misiune anume 100%? Am reusit cateva fara sa ma straduiesc si nu cred ca am primit nici un bonus.
Monky uite aici sunt mai multe detalii despre online:
Am o idee, ce-ar fi sa facem un crew al console games pentru xbox si ps3? Eu unul nu sunt in niciun crew si dupa cate am citit pe online o sa ai nevoie de un crew
Este deja unul pentru ambele platforme: Rockstar Games Social Club - ConsoleGames Crew
Chop e de fapt pisica, are mai multe vieti. A intrat in piscina si a murit, dar revine
Pentru online si crew, trebuie sa avem cont pe rockstar social club ?
trebuie sa-ti faci cont si sa atasezi contului de pe social contul tau de psn de pe care joci. sau de xbl
^Sunt singurul care credea ca e in-game filmat la inceput dupa care sa aflu ca e real life?![]()
Pt cei interesati de facut bani... Actualmente are loc o "lovitura" pe stock-ul online, BAWSAQ. Baietii de pe forumul GTAForums au inceput sa cumpere masiv actiuni in Pisswasser (PIS), care momentan e la un record low de 2,3$/actiune. O sa vanda toti luni la 11-12 noaptea. Daca bursa functioneaza dupa legile reale, la o asemenea cerere ar trebui sa explodeze pretul in weekend. Puteti sa faceti save game separat, daca nu vreti sa riscati banii.
Daca vreti sa urmariti thread-ul original : Buy Pisswasser now! Dump every dollar into it - GTA V - GTA Forums
Dansa apare in joc? imi amintesc toate celalte personaje care apar la loading, exceptand-o pe ea:
![]()
Kifflom brothers brothers!!! It is friday, I'm in FOURTYSEVENTHOUNSAND places at once!!!!
By Dant3 in forum Console Club
By MonkY in forum Console Club
By sam in forum English
By paunstefan in forum Console News
Bookmarks