A revenit :), probleme cu netu :).
Din cauza limitarilor de spatiu a dvd-urilor de xbox 360 Rockstar au optimizat jocul sa se incarce simultan din 2 surse: dvd si hdd.
Daca instalezi dvd-ul de play atunci citirea se face simultan doar de pe HDD si e de inteles de ce unele parti se incarca mai greu.
Video Review IGN
http://www.youtube.com/watch?v=_UB5hpk0iqg
Daca fac comanda acum, la Altex pentru GTA V 260 lei, cand imi ajunge? Adica, imi ajunge normal, in 2-3 zile, sau trebuie sa mai astept pana baga ei pe stoc?
Mai bine mergi maine prin magazine si sigur gasesti, nu cred ca toti romanii cumpara gta 5 maine, sa fim totusi seriosi.
Gameplay :
Vesti proaste de la Rockstar...Ei recomanda pentru utilizatorii de Xbox 360 ca sa instaleze doar Install disc si Play disc sa ramana ne-instalat si sa joace cu el in tray-ul xbox-ului... Ei spun ca daca instalam amandoua DVD-urile vom avea probleme cu pop-in al obiectelor (ex: conduci o masina foarte repede si te lovesti de un pom invizibil care apare la cateva secunde dupa ce te-ai lovit) Eu unul momentan sunt indecis, daca nu instalez celalalt DVD sunt sigur ca xbox-ul o sa sune ca un avion, plus ca ii scurteaza durata de viata. Mai bine cu cateva pop-in pana rezolva ei cu un patch decat cu RROD :)
RROD nu cred ca apare de la faptul ca unitatea optica invarte discul.
Hmmm... si asta ce inseamna? Este doar o "poezie" pe care o spun cei de la Altex?
Quote:
Produsele semnalizate LA COMANDA nu se gasesc fizic in stocul depozitului aflat in Bucuresti de unde se onoreaza comenzile online cu livrare pe teritoriul Romaniei, dar se pot gasi in stocul altor depozitele din reteaua Altex sau in stocul depozitelor furnizorilor. Procesarea comenzilor pentru produse LA COMANDA se face in ordinea inregsitrarii lor in sistem.
http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1032314 :)
Precomenzile de pe ShopTo mereu imi ajung cu o zi mai devreme.
vine cineva in Mall Vitan la lansare?
Lol, peste 50% din cei prezenti la lansare au sub18 ani.
De unde stii, esti acolo ? :)
:memetroll: