nimic
nimic
Nu pot nici sa join crew game nici sa host game...
In setari la online am vazut asta cu join la crew:D
Pause Menu > Online > Play Online si vei avea acolo mai multe optiuni gen Invite Only , Crew Session , Closed Crew Session , Closed Friends Sessions sau pur si simplu "GO" unde te baga intr-un lobby random.
Mie tot nu imi merge :( Voua cum naibii va merge ca mie imi da aceiasi eroare de cand am venit azi de la scoala cu sufletu' gura sa ma joc... si cand sa ma joc, p**a
Asta doar daca dai din SP, nu ? Ca din Online nu e asa.
Am tot dat Join Crew Members, ma scoate din ce sunt si se incarca, ma baga in joc nou si nu e nimeni din CG...
Dupa ce mi-am facut caracterul m-a dat cu Franklin sa fac ceva misiune care nu avea nici o legatura. Nu e normal nu?
Calm down guys , jocul este acolo nu pleaca nici unde.Watch a movie or something....
Jocul nu pleaca, dar vine facultatea.
Am dat invite la singurii 4 membrii CG gasiti si nu mi-a raspuns nimeni :https://www.consolegames.ro/forum/cpstyles/cg/buttons/viewpost.gif\" alt=\"View Post\" />
Nu fac deloc in ciudat, ba din contra. Chiar vreau sa intrati ca aveam asteptari mari de la ONline si sunt incredibil de dezamagit, mai ales pt ca majoritatea misiunilor le fac singur, desi sunt pe 1-2-3-4 oameni, dar cum nu gasesc...
Pe X360 il joc.