Rockstar Games Social Club - Crew : ConsoleGames Crew
http://i.imgur.com/7fJaaU7.jpg
Quote:
"Full-priced update a year later"
2013, GTA V came out. 1 year later, for the same price, you got an updated GTA V. Which is technically a full-priced update
bravo lor. stiu sa faca afaceri :)
am bagat cod-u pentru acei 1 million dollars baby :) dar am primit numa 500k pe un caracter cum fac rost de restu?
vezi ca sunt 500k in story mode si 500k pt online.
500k pt single si 500k pt multiplayer parca era
A fost mai rapid colegu :)
Salut. As vrea sa intru si eu intr-un crew. Am dat request pe Console Games dar vad ca nu primesc raspuns pozitiv. Mai este un alt crew cu romani unde pot sa dau request ?
Mersi.
Nici la mine nu s-au udat... Tre sa testez cu o ploaie mai sanatoasa... :) still, in watchdogs mi-a plăcut mai mult ploaia, texturile, vântul și vaporii de apa împrăștiați. Chiar aveai senzația de furtuna, se vedeau stropii pe umerii personajului. Ma asteptam la o mai mare atenție la detalii din partea Rockstar. And those windscreen wipers....... :(
poate e un bug cu udatul hainelor :)
am vazut ca daca e in tricou si alearga, personajul transpira... se vad urmele de transpiratie pe tricou...
nu stiu cat trebuie sa il alergi ca sa vezi efectul :D
poate la fel e si cu udatul...
intr-adevar, aseara cand m-a prins ploaia, s-au udat hainele. Poate nu ne dam seama mereu, de la culoarea hainelor.
Am vazut ca doar Michael transpira, sau asa mi s-a parut mie.
Pai el e mai grasut asa, middle-aged :))
Am facut noapte alba aseara si imi place jocul mai mult decat anul trecut. Chiar arata cum trebuie, 1st person e de vis si acum avand posibilitatea sa si inregistrezi ce faci fara vreo placa de captura chiar e ce trebuie. Cred ca am gen 2% dupa vreo 10 ore, fac tot felul de prostii si cu story-ul am ajuns doar pana la Trevor, ca asta m-a interesat.
Sper sa nu fie considerat prea off-topic, dar are cineva idee daca am de unde sa cumpar varianta de PS4 la sub 259 lei?
P.S. Vreau retail, nu digital download.
Thanks!
o sa am eu sapt viitoare la 190
Nu uitati ca exista ConsoleGames Crew: Rockstar Games Social Club - Crew : ConsoleGames Crew. Cine nu este deja in crew poate trimite o cerere si eu o voi accepta.
boobs only in private! no playboy mansion ..screw yu rockstar:D
serios ? nu-ti mai da voie sa intri?
ba da dar au ''carpe'' pe ele..
gta 5 e ultimul remake pe care il mai cumpar! mai bine le redenumesc in Remove Things edition! Spun asta fiindca le-am luat pe toate si fiecare dintre ele au venit cu lipsuri..
Ai vazut ce tari sunt "peyote"-le ? oricum vezi ca mai sunt multe mistere de rezolvat...