New Gta V teen rating! Si tu Rockstar esti razna:-/..nu pot juca varianta asta cenzurata a jocului in ruptu' capului !Pune naibii in meniu la options: blood on or off, gore on or off, nudity on or off etc.
New Gta V teen rating! Si tu Rockstar esti razna:-/..nu pot juca varianta asta cenzurata a jocului in ruptu' capului !Pune naibii in meniu la options: blood on or off, gore on or off, nudity on or off etc.
Mie mi se pare demential blur-ul, mai ales cand te uiti mai jos, pune restu in blur. E cel mai misto facut, din toate jocurile de pana acum.
Cat de FPS mode, nu folosesc decat la condusde mi se pare chiar foarte bun controlul, odata ce m-am obisnuit cu el. Cel mai misto mi se pare la motoare.
in curand o sa termin si eu story mode si as vrea sa stiu in online cam ce face lumea? cu ce se pierde vreme ? :D
De la crew wars pe strazi la furat masini si batalii cu jet si tancuri....o gama larga de optiuni
Astia nu au dat drumul nici acum la heists ? (jafuri de banci , etc)
Saptamanile astea trebuie sa vina heisturile impreuna cu un Christmas DLC :D
"Coming Soon" , 400 days ago :))
The second coming. O sa le bage cand nimeni nu o sa mai intrebe.
Ar fi misto sa bage Christmas DLC asemanator cu cel de anul trecut. Simplul fapt ca ma "dadeam" cu o masina RWD pe zapada ma fascina. :))
deci... :-?
^DAFUQ ?! Nu am mai vazut asta pana acum. Adica astia cenzureaza actul sexual cand te duci la prostituate, dar au bagat asa ceva in joc ? =D>
Ce gangsta e Franklin in prima poza :))))
ah, nimic... doi calugari la o spovedanie... dar au alergat si li s-au ridicat fustele.
of, generatia asta tanara, ca sa gaseasca ceva sexual trebuie sa aiba neaparat 2-3 centuriste, 10 negri si vreo 2 animale... asa pt gust. :evil:
Ce vezi acolo nu e acelasi lucru ca si cum ar arata actul sexual necenzurat. Este doar nuditate.
nu sunt din last gen pozele alea?
Dupa logica voastra si asta e ceva sexual?
Cred ca daca ar fi o femeie goala nu v-ar deranja la fel de tare :P .
Observ ca n-ai inteles. Inca astept sa vad unde in comentariile mele scrie ca am zis ca ar fi ceva sexual. Dar daca analizam una din definitiile cuvantului "sex", putem constata ca aceasta defineste organul reproducator (pe care il putem vedea in imaginile suprinse in joc). Vrei exemple in propozitii ?