nu se stie inca daca este fake...
Attachment 204212
nu se stie inca daca este fake...
Attachment 204212
Eu cred ca e fake, Rockstar nu prea se joaca cu embargo-urile.
Sa faca poza la caracasa deschisa, sa vad DVD&manual si promit ca-l cred.
lasa-ti dragi colegi...va doare in 3 litere de 9/11 sau orice alt eveniment asemanator....doar vroiati sa-i aplicati o corectie colegului sadist..
Cred ca este irelevant sa spui ca e fake sau nu...
Nu o sa vedem GTA V pe mainile nici unuia cel putin pana in ultimele 3-4 zile de la lansare.
00:47 - is that a ... juggernaut ??:drool:
Nici eu.
http://i.imgur.com/247X3PY.png
^ Am ras atat de mult incat imi iese fum pe urechi...
SSSSSSSSSSSmoking
Se vede ca nu esti fan GTA, stim trailer-ul din primul minut, apreciem totusi intentia. Prea mult offtopic sus, cum vad sectiunea bolduita cred ca apare ceva nou.
@ Teo:
Daca nu stai ca disperatul numarand secundele pana apare trailer-ul (No offense intended), asta inseamna ca nu esti "Fan GTA" ?
A vrut omu sa faca ceva bun si voi sariti repede....bravo RonanN1.
Am vazut trailer-ul de cel putin 20 de ori @-) Hail Rockstar ^:)^
Quote:
Ah, the West Jefferson DC.....
oh and those are just displays, not games, should have dug a little deeper. The games would have come through small package on a UPS/FEDEX truck. Probably next week.
Alea de pe pagina anterioara nu erau nici tricouri nici jocuri... erau panouri de pus in magazine.Quote:
As someone who makes point of purchase displays like this, I am 90% sure the games are not in the units. Could be why he did not post a picture of the packing slip. Most likely freestanding units as it is quite the unorthodox box size, if it was counter top or wall mounted displays I would hope the company would go for better options.
Ah măăăă, nu-s frigidere? :-S