Marti ar trebuii sa apara, cel tarziu miercuri... Pana o sa iasa jocul oficial o sa avem cu ce sa ne delectam [Youtube] :D (no missions for me, just free roam)
Marti ar trebuii sa apara, cel tarziu miercuri... Pana o sa iasa jocul oficial o sa avem cu ce sa ne delectam [Youtube] :D (no missions for me, just free roam)
eu sper sa nu apara nimic pana la lansare.
cum este treaba cu 2 persoane care cumpara jocul de pe store? se foloseste un cont comun? daca se cearta intre ei si unu schimba parola la cont ce faci?
Si eu sunt dispus sa iau jocul de pe Store cu cineva, am mai spus-o si ma repet. Pt cei interesati, PM si discutam acolo.
De preferat e sa faci treaba asta cu persoane in care ai incredere... Un prieten apropriat, un coleg de clasa sau cineva pe care cunosti personal sau sunteti din acelasi oras etc...
Si da, se foloseste un cont comun... (fie unul creat special pentru content-ul ala, fie pe contul tau sau a partenerului cu care ai sa faci schimbul).
On: Eu sper sa apara ceva gameplay inainte de lansare pe YT, metacafe, twitch or whatever.. Nimeni nu va obliga sa va uitati :)
Adevarat, si eu am avut tranzactii de genul cu cativa de pe forum care au dat dovada de seriozitate :) Insa cu userii mai vechi, userilor noi nu prea dau crezanie.
In caz ca cei de la Rockstar vor scoate eventualele clip-uri de pe YT, sa le salvati si voi ;).
dar ce-i cu uber-hype-ul asta ?parca GTA 5 ar fi scopul in viata;))...mai aveti rabdare 2 saptamani...parca nu o sa puteti sa explorati tot jocul in lung si in lat de pe 17 incolo cat va pofteste inima....
auzi..sa salvati filmuletele de pe youtube...jeez
Nu degeaba e cel mai anticipat joc al anului :)
propun sa instalati un firewall serios, poate intra rockstar la voi in pc si va sterge clipurile...
random **** ....
Attachment 205067
L.E.
http://vr-zone.com/articles/grand-th...+Enthusiast%29
Cleaned up a little! Fara post-hunting, va rog! Inteleg ca sunteti nerabdatori, dar totusi :)
Nu, obsesie se cheama.