Nu cred ca mai e nevoie sa spun cat de hyped sunt pentru jocul asta.
Partea cand fura avionul si apare Jeep-ul ala imi aminteste de Uncharted 3.
Cam anost gameplay-ul. Nu ma intelegeti gresit, jocul arata MIRIFIC si abia astept sa-l joc. Nu este ca si la jocurile shooter, feeling-ul cand vezi un trailer. Cu alte cuvinte, treaba era deja clara, adica jocul arata incredibil (era clara chiar inainte sa apara un gameplay video xD).
Facem o "banda", cei de pe XBOX 360. Can't wait.
GTA Online, din cate am vazut pare sa fie o combinatie intre Co-Op si Multiplayer...
Interview: Rockstar North president Leslie Benzies on GTA Online and GTA V - ComputerAndVideoGames.com
CVG: So do you think the next generation will help and allow you to expand your plans more easily?
Rockstar: We'll get the current gen version out first and see what happens in the future.![]()
"It'll be GTA Online; it's not part of GTA 5," Rockstar North president Leslie Benzies told CVG. "Obviously it's set in the GTA 5 engine, but it's going to grow and evolve into its own thing."
"Access to Grand Theft Auto Online is free with every retail copy of Grand Theft Auto V and launches on October 1st."
http://kotaku.com/this-is-grand-thef...ine-1148134265
Precomandaaaaaaaaaaaaaaaaaa, e primul joc la care dau precomandaaaaaaaaaaaa in viata mea![]()
Uitati un Analysis foarte bun de la InsideGaming. Au spus ca banii ti-i poti pastra in portofel, sau in banca. Asa ca daca cineva te omoara, iti poate lua banii din portofel. Desi nu au spus, cred ca daca banca unde ti-ai pus banii este jefuita, atunci automat iti dispar si dolarii. Submarin confirmat. Racing land, sea, air. Si ceea ce mi se pare cel mai interesant: daca ai un apartament si un televizor acolo, te poti uita la stiri si se poate sa vezi o urmarire. Da, politia AI urmareste un alt player, si poti vedea asta LIVE!! (asta eu spus cei de la InsideGaming). So, who the f*** needs real life anymore? It's hot outside, the sun's hurting your eyes...
Eu ma oftic ca au aparut ediitile de colectie la altex si am dat precomanda la cea normala....sper ca pot lua digital content-ul dupa lansare......steelbook-ul o sa il gasesc lpe la bazar.
Salutare :-) Voi ce varianta de GTA 5 v-ati cumpara? Aia de PS3 sau cea de Xbox 360? GTA 4 de exemplu arata si se misca mai bine pe Xbox 360 decat pe PS3 (la Far Cry 3 e diferenta si mai mare de performanta intre ele). Pe cate discuri va fi pe xbox? Trebuie swap sau pur si simplu se instaleaza al 2-lea disc ca la Forza? Voi ce parere aveti?
Au spus deja ca varianta de xbox 360 va veni pe doua discuri, instalarea este obligatorie si nu va fi nevoie de swap. Se prea poate ca versiunea de GTA IV sa fi fost intrucatva inferioara celei de PS 3 insa jocul era la fel de frumos si perfect jucabil. Sunt increzator ca patru ani mai tarziu diferentele for fi si mai mici, ia-l pe ce platforma preferi sa-l joci. Cat despre Far Cry 3, diferentele de performanta sunt insesizabile. Daca totusi vrei sa gasesti diferente, afla ca texture filtering-ul era mai bun pe PS 3 si pop-up-ul era mult mai putin evident decat pe xbox. So...
Eu cred ca producatori stiu acum sa foloseasca procesorul cell al consolei ps3 si ca nu vor fi diferente sesizabile.
Alt lucru interesant: daca jefuiesti o banca, un magazin de bijuterii sau altceva, la final te alegi cu niste bani (logic). Pentru ca probabil jefuitul unei banci necesita mai mult de 2 oameni (ca sa fie mai usor, nu neaparat ca sa se poata efectua), la final poti si ar fi normal sa imparti banii. Totusi, daca tu esti cel care ia banii, iti poti impusca "colegii" si sa pastrezi banii doar pentru tine (like a dirty son of a b*tch).
PS: Ce inseamna swap? N-am mai jucat jocuri cu 2 CD-uri, decat cele care sunt 1 pentru SP si altul pentru MP.
By Dant3 in forum Console Club
By MonkY in forum Console Club
By sam in forum English
By paunstefan in forum Console News
Bookmarks