Eu care credeam ca UNO e jocul pentru care te-ai decis sa te bagi in treaba asta cu consolele... :(
//ON - Starcraft II - Multiplayer.
Printable View
:psx: NFS: Hot Pursuit :psx:
Infamous - Festival of Blood
Batman AC@ps3
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Battlefield 3 :xbox:
L.A Noire (DLC-urile) - Xbox 360
Assassin's Creed :xbox:
Rage @PC, superb =D>.
Edited PS: Wingsticks+shotgun=win.
FIFA 11 :xbox:
Bioshock2 @ PS3
Batman: Arkham Asylum :xbox:
Battlefield 3 - :psx:
Fifa 12 Special Edition :> :psx:
Shadow of the Colossus HD @PS3
Incredibil jocul, sunt la al 4-lea gigant si deja mi se pare fantastic modul cum ii dobori, cum te urci pe ei, gasesti strategii, puncte slabe.Daca o sa continuie in stilul asta cred ca va deveni unul din cele mai bune jocuri jucate in viata mea.
L.A. Noire :xbox: - sper sa gasesc zilele astea timp sa il termin. Daca nu mi-ar fi placut atat de mult si nu m-as fi plimbat dintr-un coltisor in altul al camerelor, probabil acum ar fi fost gata.
Uncharted 3 ! :psx:
NFS Underground @PC jocul meu favorit din serie, am gasit un mod m2011 care il aduce la zii din punct de vedere grafic, plus ofera o selectie interesanta de masini, incerc din nou sa joc pe hard cu viteza manuala dar nu-s nici pe departe la fel de bun ca altadata, in fine o sa-mi revin cu timpul... pentru cei putini curiosi de mod:
http://www.youtube.com/watch?v=DSLqmXWa39A
In primul rand vreau sa spun ca jocul nu este atat de intunecat, sa intamplat ceva cand sa uploadat... 2 imi pare rau ca nu are audio dar se pare ca sunetul din joc nu ii convine copyright-ului unui cretin, 3 nu stiu ce ii cu freeze-urile acelea, jocul merge perfect dar fraps face fite, astazi nu a fost o zii buna de facut un video asta este sigur...
Dark Souls, the road to platinum. :)
Hydrophobia:Prophecy @ps3 apa arata �ntr-un fel in jocul asta
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk