-
Jak 2 HD... turbez, mai am putin si sparg un controller. Nu inteleg cum toata lumea zice ca e foarte usor, din moment ce sunt misiuni ataaaaat de enervante. Plus ca nu ai de multe ori nici macar un checkpoint, asa ca daca ai curatat o zona intreaga si te omoara ultimul monstrulet, sau sari 2 cm mai in fata, ghici ce... joaca tot din nou x(
-
1 Attachment(s)
-
Soul Calibur @android phone
Super Robot Taisen OG Saga Endless Frontier @emulare NDS pe android phone
-
-
1 Attachment(s)
-
Dead Space 3 PS3 thx to PS Plus, nu stiu cum am ajuns abia acum sa-l joc, ca si prima impresie imi place :).
-
Skyrim Legendary Edition, PS3.
For the first time in my life :)) Daca tot a venit vara, am zis sa-mi fac curaj.
-
Watch Dogs, PS4. A inceput sa imi placa.
-
Killzone: Shadow Fall MP
A început să-mi placă.
-
-
Battlefield 4 - Dragon's Teeth :tooth: @PS3
-
The last Of Us :psx: - Left behind dlc , let dem feels come :memeyes: + grounded mode :ninja:
-
Destiny beta ps3. E chiar fain jocul :-) . Vreau sa incerc toate clasele sa vad care e mai pe gustul meu. Pana acum warlock :-))
-
-
-
F1 2010 @PS3, damn those High Revs :x
-
-
ACIV Black Flag :psx: rrrr shiver me timber matey :pirate:
-
Skyrim again, si am fost atat de inteligent incat mi-am instalat toate DLC-urile de la inceput, si-acum m-am trezit ca vampirii au omorit toti vanzatorii buni :)) Back to the drawing board :(
-
God of War 3 :psx:
Il am de un an si tocmai acum il joc. Nu am mai ramas :O la un joc de ceva vreme. Zilele astea sunt bagat in priza, abia astept sa il termin ca sa ma apuc de Bioshock Infinite si Silent Hill Downpour @-)