Metro: Last Light Redux
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/...39/427/d9a.gif
Printable View
Metro: Last Light Redux
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/...39/427/d9a.gif
Assassins's Creed Syndicate si Until Dawn pe ps4.
Cand unul cand altul!
Mad Max PS4, incredibil jocul chiar nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult :x
Need for Speed @PS4. E frumos, pana cand ai o cursa de 33 km si dupa ce ai condus detasat 30 km toti te iau pe ultimii 3 km. It's like everybody suddenly finds their balls when you're in front [emoji35] de o ora ma chinui si-mi amenint PS4-le ca ii rup controller-ul si dau cu el in TV. Seria Dark Souls e mic copil pe langa NidForSpidu ăsta 😄
Oh da... jocul a fost asa de frumos pana la ultima cursa , f... you robin and your #ultimatebestnightever :)) Chiar daca faci accident incearca sa ajungi pana la sfarsit sa memorezi cat de cat traseul.
L-am memorat. Si degeaba. Nici acuma nu i-am facut. Mereu e ceva. Ba un camion care sta fix in curba, ba imi dispare traseul ca aparent am ratat un checkpoint cand eu stiu ca am trecut prin el, ba o masina din trafic care imi apare fix in fata cand sunt pe autostrada la 300+ km/h. Am facut cursa asta de 10 ori back-to-back si acelasi rezultat. Lamborghini Aventador cu fiecare piesa la maxim de sa zboare ii mai trebuie. Am facut si o pauza ca sa ma uit la un film ca poate asa ma mai destind. Da' de unde. Dupa 5 minute de cursa iara il injuram pe tipul care a zis decis "Let there be rubber-banding". Rant over.
On: am inceput The Last of Us Remastered ca sa imi mai treaca nervii. Mult mai bine. Plus ca jocul nu se gandeste dintr-o data sa "destepte" inamicii.
Rubberbanding is real. Sper sa-i faca patch pana il iau.
Bloodborne™ PvP Mergo's Loft Middle
Fallout 4, The Witcher 3, The Last of Us.
Atat de putin timp si atat de multe jocuri bune :(
Eu nu joc nimic insa prietena se chinuie de mai bine de 1h sa faca cursa Grand Tour din NFS Rivals.. :))
MGS 5, e nebunie jocul asta, superb e putin spus. Fara indoiala anul 2015 a fost genial in materie de jocuri.
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes :D
Tomb Raider: Anniversary / Dead Space
Need for Speed @PS4, superba grafica :drool: si nici Robyn n-arata rau :x
Fallout: New Vegas @ PS3... curat backlog-ul, prea multe de jucat, prea putin timp, prea ca la tara... :((
LotR: Shadows of Mordor... plictiseala si mediocritate :|
Fallout 4 <3
Middle-Earth : Shadow of Mordor GOTYe @ PS4
e genial !!
Alternez intre Fallout 4 și AC Syndicate
Dark Souls 2, Dragon`s Dogma, Fifa 15