Mi se pare doar mie ca grafica in demo e mai slaba ca cea la DS2? Urata ca naiba! Prefer grafica la un joc de PSN (Dunheon Hunter, Dead Nation, Lara & Guardian) decat ciorba asta pixelata. Bleah, urata cu spume!
Printable View
Mi se pare doar mie ca grafica in demo e mai slaba ca cea la DS2? Urata ca naiba! Prefer grafica la un joc de PSN (Dunheon Hunter, Dead Nation, Lara & Guardian) decat ciorba asta pixelata. Bleah, urata cu spume!
trebuie sa scot si eu demo-ul de pe US. Pe pc am jucat atat primul joc cat si cel de-al doilea si mi-au placut mult. Nu era chiar un RPG pur, poti sa il joci si fara sa iti dedici toata viata jocului.
gameplay > graphics
Nu si cand grafica arata in halul asta.
Yeah. Minecraft sucks
Comparatia cu Minecraft chiar nu cred ca si avea rostul. Cred ca stii si tu de ce.
Daca ne referim strict la ce a zis Ronan, gameplay > graphics, cred ca e binevenita comparatia. Nu facem comparatie intre genurile de joc pentru ca intr-adevar nu e cazul, dar gameplay-ul in genul Diablo duce lipsa de jocuri de calitate.
Inafara de Torchlight si DeathSpank nu prea mai e nimic care sa merite si cu atat mai mult pentru multiplayer in 4 unde nu exista competitor.
O fi grafica naspa, dar la genul asta de jocuri am nevoie de fluiditate cand sunt invaluit de inamici. Nu vreau sa-mi curga ochii dupa grafica si sa am spike-uri de framerate care sa strice tot farmecul genului.
Deathspank e plin de umor/"umor" si Torchlight e low budget, deci chiar nu exista alternativa serioasa la Diablo, mai ales pe console. In ceea ce priveste grafica, o sa mai joc o data demoul, ca nu tin minte sa ma fi deranjat ceva lipsa de poligoane. Daca va referiti la close-upuri, in timpul dialogurilor, asta e buba developerilor care fac personajele respective sa arate bine cu zoom out, cand le vezi mici pe ecran, inconjurate de inamici, natura etc.
Normal ca ar putea face cate doua versiuni pentru fiecare personaj, una din ele fiind mult mai detaliata, special pentru a arata bine in timpul dialogurilor (cum au facut Bioware la ME2), dar nu ma intrebati de ce nu au facut lucrul asta si in Dungeon Siege :)
Am rejucat demoul, aceeasi impresie despre grafica. Foarte putina lume este de aceeasi parere cu tine Ronan, dovada fiind directia in care se duc jocurile.
Totusi o sa iau jocul, imi plac gameplayul si personajele. Problema mea e ca o sa platesc aceeasi bani ca pe ME2, ME3, DA:O si DA2 sau The Witcher 2. Stiu ca nici unul nu este Hack & Slash dar meh, Dungeon Siege 3 nu se compara cu celelalte jocuri (cel putin la efortul depus in realizarea lor), ar trebui sa fie un PSN/Live release pe la 30 de $. Daca ar fi as, as fi super multumit de grafica.
And one more thing ... nu exista optiunea de highlight loot? Sau nu am umblat destul prin meniuri.
Chestia care ar putea salva jocul asta este fi multiplayerul co-op, dar daca e facut cum trebuie, fara tot felul de ciudatetii si complicatii. Sunt unii developeri care se complica inutil, restrictioneaza experienta co-op in loc sa ia exemplu de la jocuri care ofera experiente co-op de nota 10, cum e Borderlands, cum e Diablo.
Tinand cont ca e vorba de Square Enix, nu stiu la ce sa ma astept, am temerile mele :D Am reușit să trec cu vederea unele chestii precum rangerul �mbrăcat ca o prostituată și care trage cu pușca...
Sunt de acord cu Ronan gameplay>graphics, dar nu inteleg d c se plange lumea tocmai m-am uitat pe youtube si pare satisfacatoare:
http://www.youtube.com/watch?v=KWJ21FykcmY
Iar sincer comparatia cu Dungeon Siege 2 nu-si are rostul...
http://www.youtube.com/watch?v=U4UJ56rZQp0
Mai ales avand in vedere ca Dungeon Siege 1 arata mai bine ca Dungeon Siege 2...
http://www.youtube.com/watch?v=aUetjnGHKEI
Ai uitat de Sacred care parerea mea este cea mai buna clona a lui Diablo.
"Your Order has been dispatched!" :D Se misca repede baietii de la shopto.
Am jucat si eu demo si mi s-a parut destul de interesant jocu, dar n-am inteles un lucru, se va putea juca si in co-op sau doar sp?:-?
Grafic intradevar nu e prea grozav, Dead Nation spre exemplu arata mult mai bine, dar daca are co-op at ar merita jucat:)
Are co-op pana la 4 jucatori.
http://www.youtube.com/watch?v=f1RWljj45ro
Dead Nation e un joculet de PSN la pretul de 10$ (poate mai mult la lansare) iar Dungeon Siege 3 e joc pe BD la 60€. Ti se pare ca merita aceeasi bani cu KZ3 sau BF3 sau Witcher2? FF XIII-2? Sau la urma urmei Diablo III (care sper ca o apara si pe console). Si sa nu mai zic de Dungeon Hunter: Deadly Alliance care e acum la 10$ pe PSN, as fi curios sa vad o comparatie bine facuta intre DS3 si DH:DA.
La urma urmei o sa cumpar si eu jocul, nu pentru ca m-a impresionat in vreun fel, ci datorita lipsei RPGurilor (fie si Hack & Slash ele), iar elementul Co-Op e un mare bonus.
Da asa-i nu merita full price,nici eu nu mi l-as cumpara la lansare. O sa-l iau mai incolo cand se ieftineste la 15-20 lire, la fel doar pt ca are co-op si ca nu prea sunt jocuri de genul pe PS3 cum ai zis si tu.
Dar cum mai exact va functiona co-op? L-as lua si eu daca se mai baga lumea, insa jocul pare sa fie foarte story driven, cu nivele fixe (nu random) asa ca nu inteleg cum vei putea juca si single player si co-op cu acelasi personaj.
Si daca cineva rateaza o sesiune de joc, cum va recupera?
N-am nici o idee, mai ales ca am observat la inceputul jocului sunt portiuni unde datorita storyului te pune sa joci singur:-?
Oricum singurul lucru care nu vreau sa-l vad e sa nu fie ca in Dead Nation unde toti jucatorii trebuie sa fie la acelasi nivel in poveste ca sa poata juca impreuna,mi se pare f incomod lucrul asta si astfel te cam obliga sa joci cu aceleasi persoane tot jocul. Nu vad ce e asa greu sa te lase sa joci macar mai multe campanii in paralel cu diferiti prieteni, fara sa te oblige sa renunti la campania inceputa cu altcineva.
Opa
"The multiplayer component isn't exactly what you might expect. It's an action role-playing game that supports drop-in, drop-out play for up to four players. Two can play on the same screen locally, and up to four can play online. If you're in a game with a friend playing locally, it's possible for two others online to hop into the game. The catch is if it's not a game you started, you can't import your character. And if you join in to help out in someone else's game, when you exit you won't retain that character's loot or progression through the story. I thought that was important to point out in case the messaging so far has made it seem it's possible to bring existing characters into the games of others."
Ori il iau pt single-player (cand scade pretul destul de mult) ori cred ca zic pas cu totul :)
Mda...deci e cam degeaba co-opul...cei care ar intra sa joace in campania inceputa de mine n-ar avea nici un beneficiu, nici macar arme sau bani nu le ramane:|.Pff... o sa astept oricum si eu dupa lansare sa vad exact cum e jocul,cum functioneaza si daca merita sau nu cumparat.