Originally Posted by
Smileymike101
Nu stiu de voi, dar daca prin "cel mai competitiv" intelegeti un joc jucat de aceeasi mana de oameni care sunt in stare sa dea mashuie combourile alea si pe care ii vedem in fiecare an, atunci da, asa e.
Iar de jucat se poate juca, oricine poate lua Kung Lao si Cyrax si sa foloseasca mash combos sau chestii care nu necesita skill sau creier d-alea, dar pana la urma tot se rezuma la knockdown, jump crossup, spam spam spam de ceva, mai simplu (gen mash Spin in Spin or Spin), sau mai complicat, gen ce se da prin videourile de la evo. Dar asta nu vedem si in RO nu ? :P
Apoi, nu am zis ca EU joc, nu ati citit paranteza aia ? Tocmai am subliniat ca jocul respectiv cu Kung Lao era la highest level. Deci daca atata se poate, inseamna ca atata poate jocul. Asta ziceam.
Cat despre frustrare, nu e frustrant deloc, jocul asta pentru mine are prea multe minusuri ca sa ma atraga. Deja le-am zis, si anume cele 5 puncte de deasupra. Pot sa trec peste partea cu input luand un caracter lejer, Kung Lao, Cyrax, whatever, dar deja devine incredibil de plictisitor sa adorm la baits si footsies si cum il dau jos, repede repede crossup/jumpin gameplay.
Pot juca alte jocuri chiar fericit fara sa am un ghimpe din cauza mk. E ca si cum ai zice ca ma cred un jucator decent de FPS, dar nu sunt in stare sa joc CounterStrike, cel mai competitiv shooter la ora actuala. (doar o analogie)