Eu cred ca e nevoie de ambele. In caz contrar, frustrarea o sa invinga in cele din urma timpul liber. Oricum ar fi, le doresc multa bafta celor care si-au propus acest obiectiv.
Vreau doar sa pot juca online cat mai repede si sa uit de challange tower si alte bull****-uri de genu asta.
The first thing in that video needs to be fixeeeeed...partea cu scalingul in fine, sunt niste cifre per hit, dar faza aia cu random hit high este ingrozitoare.
Jocul are multe chestii care trebuiesc reparate si daca nu o vor face repede va fi un fail overall. Si spun asta cu mare parere de rau pentru ca sunt si multe elemente in joc care-mi plac tare mult.
Hm..am trecut relativ usor de #269, pe la a 3-a incercare. Pana acum am dat skip doar la #251.. Si am fost atat de aproape la prima incercare....![]()
Singura mea suferinta la acest joc, momentan, este ca nu pot pune mana pe costumele classics. Am facut si Secret Fights in speranta ca poate le dau si ei acolo... dar nimic![]()
...mda...mai incerc vreo 2 zile 251 si imi fac norma de 24 de ore cu pipi tsung asta. Cred ca am mai incercat de 20 de ori in seara asta. De vreo 2 ori l-am lasat pe Shao Kakatel cu 1 mm de viata si bien suir ca imi da vreo 3 ciocane cu stun, un shoulder - retry... Nu imi amintesc in istoria recenta(minim 5 ani) ca un joc sa ma fi enervat atat...... Ed Boon, ce sa mai.....Nu mai zic nimic ca iau ban.
Nu-mi aduc aminte sa fie chiar asa vreun challenge cum ziceti voi
Ce faci in 251 asta? Joci Tsung contra cui, Shao Khan? Ai incercat cu spam de skullz (directe, orizontale) from full screen si ceva fereala de ciocane (neutral jump helps)?
Am terminat si eu story mode-ul pe begginer. Greu, f greu, dar al naibii de frumos.
Cred ca am dat degeaba banii pe arcade-ul tekken wireless, pur si simplu nu-mi ies special moves ....
Vad ca merge mult mai ok cu DS3-ul.
Bookmarks