Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 82 of 121 FirstFirst ... 32 72 80 81 82 83 84 92 ... LastLast
Results 1,621 to 1,640 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #1621 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Referitor la platina.. chiar n-are rost. Tre sa fii prea bun ca sa faci platina la jocu asta.
    gresit, trebuie sa ai prea mult timp liber. Cel mai "greu" trofeu este sa faci mastery la fiecare luptator (150 xray, 100 fatalitati, 100 victorii si 24 ore played doar cu acel caracter)

2. #1622 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Eu cred ca e nevoie de ambele. In caz contrar, frustrarea o sa invinga in cele din urma timpul liber. Oricum ar fi, le doresc multa bafta celor care si-au propus acest obiectiv.

Vreau doar sa pot juca online cat mai repede si sa uit de challange tower si alte bull****-uri de genu asta.

3. #1623 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Vreau doar sa pot juca online cat mai repede si sa uit de challange tower si alte bull****-uri de genu asta.
    Now you're talking..

4. #1624 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Vreau doar sa pot juca online cat mai repede

l-ai facut main pe Shang Tsutsi? Should I worry?

5. #1625 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Daca o sa avem PSN in weekend poate facem un room numai cu romani.

6. #1626 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Nefraim View Post
    Daca o sa avem PSN in weekend poate facem un room numai cu romani.
    Sigur facem, sooner or later!

7. #1627 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    l-ai facut main pe Shang Tsutsi? Should I worry?
    No way. Stiu ca e considerat top tier, dar mie mi se pare infernal de incet. In plus, eu nu i-am descoperit niciun fel de recovery attack. Daca nu-i stapanesti la perfectie flaming skulls-urile alea sau ce or fi.. you're doomed

8. #1628 SP
    Member SwingShot's Avatar

The first thing in that video needs to be fixeeeeed...partea cu scalingul in fine, sunt niste cifre per hit, dar faza aia cu random hit high este ingrozitoare.

9. #1629 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Jocul are multe chestii care trebuiesc reparate si daca nu o vor face repede va fi un fail overall. Si spun asta cu mare parere de rau pentru ca sunt si multe elemente in joc care-mi plac tare mult.

10. #1630 SP
    Member viezure's Avatar
    Fail pentru cei pro poate, pentru marea masa jocul e un succes.

11. #1631 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Hm..am trecut relativ usor de #269, pe la a 3-a incercare. Pana acum am dat skip doar la #251.. Si am fost atat de aproape la prima incercare....

12. #1632 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Singura mea suferinta la acest joc, momentan, este ca nu pot pune mana pe costumele classics. Am facut si Secret Fights in speranta ca poate le dau si ei acolo... dar nimic

13. #1633 SP
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Hm..am trecut relativ usor de #269, pe la a 3-a incercare. Pana acum am dat skip doar la #251.. Si am fost atat de aproape la prima incercare....

pai cum sa dai skip domle dupa ce ti-ai rupt si pijamaua de nervi....Vai vai vai.

14. #1634 SP
    Am vrut sa fac economie la pijamale.

15. #1635 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Incepusa sa le rupa pe ale altora cred...

16. #1636 SP
    ...mda...mai incerc vreo 2 zile 251 si imi fac norma de 24 de ore cu pipi tsung asta. Cred ca am mai incercat de 20 de ori in seara asta. De vreo 2 ori l-am lasat pe Shao Kakatel cu 1 mm de viata si bien suir ca imi da vreo 3 ciocane cu stun, un shoulder - retry... Nu imi amintesc in istoria recenta(minim 5 ani) ca un joc sa ma fi enervat atat...... Ed Boon, ce sa mai.....Nu mai zic nimic ca iau ban.

17. #1637 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Nu-mi aduc aminte sa fie chiar asa vreun challenge cum ziceti voi

Ce faci in 251 asta? Joci Tsung contra cui, Shao Khan? Ai incercat cu spam de skullz (directe, orizontale) from full screen si ceva fereala de ciocane (neutral jump helps)?

18. #1638 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Am terminat si eu story mode-ul pe begginer. Greu, f greu, dar al naibii de frumos.
    Cred ca am dat degeaba banii pe arcade-ul tekken wireless, pur si simplu nu-mi ies special moves ....
    Vad ca merge mult mai ok cu DS3-ul.

19. #1639 SP
    Mai am si eu #251 si #300.. presimt ca o sa-mi fac multi nervi zilele astea....

20. #1640 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Attached Images Attached Images tumblr_lkgdxksrgi1qzamioo1_1280.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 82 of 121 FirstFirst ... 32 72 80 81 82 83 84 92 ... LastLast