I'll be there.Sase, sase si ceva... fix!
D-soara azraelle ne onoreaza cu prezenta de data asta?
![]()
I'll be there.Sase, sase si ceva... fix!
D-soara azraelle ne onoreaza cu prezenta de data asta?
![]()
La Excalibur a fost fain, ca de obicei. Super gasca, muzica ambientala, dar prea multa mancare... Sincer, mi-a placut si ideea de oprit lumina la Ora Pamantului. N-am fost niciodata intr-un local unde sa stau doar la lumina lumanarii. Ma bucur ca si Donely si Darkie (si Olivia) au reusit sa ajunga, desi stiam ca sunt bolnaviori. Thx guys (and girls)
Cat despre Pui de Urs (unde ma bucur ca am reusit sa ajung sa-i vad pe castigatori)... sper ca nu va suparati pe mine, dar eu nu mai vin daca e tot ca la nunta, cu urlete de manele in cap. Nu am nimic cu manelele, sa le asculte cui ii plac, dar ma feresc si eu cat pot
P.S. Ma bucur ca am reusit sa mai impartim si niste joculete la "tombola". Si acum, sa curga pozele. Part I![]()
Part IV and the last one (chestia aia pe perete mi-a adus aminte de coiotul din desene animate)
se poate si un nume la personele din poza pe cativa ai stiu ( trickz , mika , MonKy,darkie khan,donely , dj mo ) dar pe ceilalti nu
huber - Pentru a-i cunoaste pe cei necunoscuti...trebuie sa vii la meetingsHehe....
You're most welcome....sunt deja "rumours" pentru the next one![]()
![]()
Foarte ok aseara, mancare foarte buna si MULTA MULTA CARNE!
Imi pare rau ca nu am stat mai mult, m-am grabit sa vad cum pierde Romania
PS - si acum miros a mujdei![]()
Bookmarks