I'll be there.:D Sase, sase si ceva... fix!:p D-soara azraelle ne onoreaza cu prezenta de data asta?:-/
I'll be there.:D Sase, sase si ceva... fix!:p D-soara azraelle ne onoreaza cu prezenta de data asta?:-/
Have fun :clown:
Gata, plec spre haleala. See you there ! :)
Foarte marfa a fost azi =D>
ceva poze guyz? :D
Totally...asteptam pozele ! :D
La Excalibur a fost fain, ca de obicei. Super gasca, muzica ambientala, dar prea multa mancare... Sincer, mi-a placut si ideea de oprit lumina la Ora Pamantului. N-am fost niciodata intr-un local unde sa stau doar la lumina lumanarii. Ma bucur ca si Donely si Darkie (si Olivia :%%) au reusit sa ajunga, desi stiam ca sunt bolnaviori. Thx guys (and girls) >:D<
Cat despre Pui de Urs (unde ma bucur ca am reusit sa ajung sa-i vad pe castigatori)... sper ca nu va suparati pe mine, dar eu nu mai vin daca e tot ca la nunta, cu urlete de manele in cap. Nu am nimic cu manelele, sa le asculte cui ii plac, dar ma feresc si eu cat pot :evil:
P.S. Ma bucur ca am reusit sa mai impartim si niste joculete la "tombola". Si acum, sa curga pozele. Part I :)
Part II
Part III
Part IV and the last one (chestia aia pe perete mi-a adus aminte de coiotul din desene animate :)) )
poze cu webredator?iar in a 3-a poza e cumva nonelito?
tipul in rosu din poza a 3-a din prima partea seamana cu Eddie Cibriani.
Loaded :D
Hai si trickzu' cu pozele.... DSLR-quality - LOL
E omniprezent Monky asta lol
Misto pozele :D
se poate si un nume la personele din poza pe cativa ai stiu ( trickz , mika , MonKy,darkie khan,donely , dj mo ) dar pe ceilalti nu
huber - Pentru a-i cunoaste pe cei necunoscuti...trebuie sa vii la meetings :) Hehe....
You're most welcome....sunt deja "rumours" pentru the next one :D :P
pai nu prea am cum stau pe la 500 km de bucuresti
Foarte ok aseara, mancare foarte buna si MULTA MULTA CARNE! :@)
Imi pare rau ca nu am stat mai mult, m-am grabit sa vad cum pierde Romania ~x(
PS - si acum miros a mujdei :D
M-a spart cat poate webpredator sa manance. Ce sa zic un adevarat predator...hahahhahaha:burger::burger::burger: