A fost foarte frumos, chiar m-am distrat. Incerc sa ajung si la urmatoarele intalniri. Sa puneti si pozele cu acel colindator. Nu stiu cu al cui aparat au fost facute.
A fost foarte frumos, chiar m-am distrat. Incerc sa ajung si la urmatoarele intalniri. Sa puneti si pozele cu acel colindator. Nu stiu cu al cui aparat au fost facute.
Cateva imagini si de la mine (no DSLR this time... sorry, era la "produs") :D
Part I:
Part II:
Part III:
(si scuze pentru calitate...)
Super seara, asteptata de mult! Am mancat, am vorbit, ne-am jucat si ne-am distrat! La mai mare!
Prima serie.
Partea a doua.
Ultima parte.
Eu m-am distrat, mi-a facut placere "sa pun o fata pe un nick", si sper ca si cei din jurul meu s-au simtit bine in prezenta mea( ca de exemplu MO, Grey, Alan Poe, Nops, Consol3, Axel).
De asemenea, consider ca Raf a facut senzatie( atat de mare, ca a fost singurul care a facut si achevement, din atatia gameri :)). 5 starts FTW!!
A fost tare ca si pustiul lui BoDoPSX a facut achievement pe consola lui Mo... la Gears of War (Bravos Viper_RO!) :D
Wow it looked like fun! E frumos sa vezi o comunitate de gameri cum se aduna si se joaca, isi umfla stomacele si isi beau ficatii. And the food looks so @-)!
Nu stiu daca si-a baut cineva ficatii....
:P :-?
Well, am urcat pozele de la intalnire si pe Facebook (pt. cei care sunt maniaci cu tag-urile, start your engines!):
Party ConsoleGames.ro - La Historia 17.12.2011 | Facebook
Am baut, am mancat, am baut, am "fumat", am baut si a iesit ceva de genul:
http://www.youtube.com/watch?v=8grzRgQ_AWY
:)) Care e Fire Starter?
Raf - doar a luat 5 stele :P
frumos ca se organizeaza intalniri de genul :)
Va salut, pe cind o noua intilnire?