11 remaining avand in vedere ca s-a bagat si MonkY :)
11 remaining avand in vedere ca s-a bagat si MonkY :)
a :) a postat ursu si n-am vazut :D
Si eu impreuna cu ..... "nu spui cine, persoana importanta ....", si-au mai ramas 9 !
Erau deja 11 (in afara de ai tai darcangel) - :) deci matematic vorbind au mai ramas 9 locuri :D
am o intrebare...cine este cel din a 10-a poza cu tricou albastru din primul post?
hmmm....ma bate gandul si pe mine sa vin:-?how much cash do i need?lol
Inconfundabilul Hostile :D
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
Pai la cati vrei sa ne dai de baut ? :D ... iei bani cati crezi ca o sa cheltuiesti - daca bei doar apa plata cu lamaie nu cred ca ai nevoie de o avere :D
o poza cu webpredator este in acest thread?
Din cate stiu eu a venit odata la o intalnire - dar nu a stat - a adus doar un faceplate pentru hostile si a plecat -
Vine si level dupa o absenta notabila.
8 places remaining. Come on peeps.
Count me in.
Bine ca exista "intalnirea" de acomodare de luni.... :)
incerc si eu sa ajung ca de cand tot zic ;))
treceti pt 2 :D am convins-o si pe nevastamea :D
Voi veni si eu :>
OK, sa facem o mica recapitulare
- Khan
- DeeDee
- trickz
- MonkY
- Crisstine
- rodarkone
- olivia
- darcangel
- partenerul surpriza (as merge pe mana lui mistic dar nu promit nimic:) )
- level
- webpredator
- BoDoPSX + 1
- raf
4 places remaining. De bine de rau ne inghesuim. La Excalibur sunt banci nu scaune, dar e bine sa avem un numar pt aproximare :)
@Khan - 2 locuri eu + jumatatea :D! E ok?
fine by me :D
Da, au muzica in surdina... de obicei muzica medievala... prin urmare ne auzim si noi si nu ne urla manele "pe la spate" si nici nu ne canta nimeni la masa. Mancarea este "deosebita", mai ales cand vine fara tacamuri :disturbing: Cat despre meniu, aveti aici complet: E • X • C • A • L • I • B • U • R . La 18 persoane merg 4 x "La masa regelui" perfect 8->
Adaugam un vin fiert:drink:si cateva premii si gata, ne ducem acasa fericiti :nuts:
Doua locuri pt mine ! Thx.