Direct dupa calificarile de la Forza 3.![]()
si alternativa de 10 aprilie cred ca ar suna bine - promitator... am asteptat trei luni si cred ca putem sarbatori primavara mai bine atunci.
Campionatul de MW2 e gata pana weekendul viitor si cred ca ar fi mai bine sa fie o intalnire numai pt. MW2 si una mai mare pt restul concursurilor.Asa ca si o locatie mai mica banuiesc ca ar fi destul de buna pentru intalnirea asta![]()
Hai ma crezi ca nu te stiu?Faci asa ca nu iti mai arde cu cei de pe PS3,gata esti in clubul xbox
Nu sunt eu in nicun caz unul dintre cei care i-a decizile pe threadul asta dar cred ca cei care au jucat(ca in fond asta reprezinta forumul asta) ar merita o intalnire separata sa nu fie asa amestecati sa se vorbeasca umpic despre subiectul astadar e bine si cu o intalnire mai numeroasa numai ca nu putem vorbi intre noi toti
![]()
Man, daca vrei tu, organizez o intalnire speciala si pentru tine, nu doar pentru MW2...lol
Sunt in clubul xbox hah, acuma scot banii de la pusculita pentru jocuri si de PS3 si de 360 si postez in fiecare zii pe SpamBox : 'Am mai multe jocuri ca Darki / Am mai multe jocuri ca Darki....'
Ne bagam la o intalnire adhoc duminica asta? Au si la KFC de ceva timp meniu la 10 lei, ne strangem cativa, ne simtem bine, radem glumim etc
Ultima oara cand am facut ceva adhoc, ne-am vazut eu, dj_andrei, bobby. Hai sa umplem macar o masa de data asta![]()
Pff.. daca era dupa ce primeam bonurile de masa poate ma bagam sa impart cu cineva o galeata![]()
Pai daca pana maine nu gasim un local... ne bagam la o intalnire ad-hoc... eventual pe undeva printr-un parc, si atacam un McDonalds, un KFC, Burger King, La Mama ceva... Dar totusi, Duminica ? Nu mai bine Sambata ? (ca sa putem digera Duminica atatea porcarii)![]()
De data asta vin si eu cu jumatatea
L.E. Daca ma primiti desigur, ma bag si eu langa maestrul Grey sau Mo sau Nops... ca de Darkie imi e frica sa nu ma imbrace in tutu![]()
sambata? sper ca mai pe seara... ca de dimineata trebuie sa merg la legat de vie si as vrea sa vin si eu sa mananc. propun Acasa.(ruby tuesday) mancarea e foarte buna, adevarat ca e cam scump.
vad ruby tuesday este si in plaza , ar fi o locatie buna pentru ca avem acces si la kfc , springtime , mc , burger king . daca va fii in plaza ma voi alatura si eu voua![]()
Eu subscriu la ideea lui trickz presarata cu ce a spus MonkY si anume:
Ne vedem la KFC de la Elisabeta. Sunt locuri foarte multe acolo si n-am vazut niciodata sa fie aglomerat. Dupa ce ne facem poftele, Cismigiu e la doar 2 minute ca sa ardem caloriile intr-o plimbare usoara.
Si Plaza e o idee ca e la o statie de tramvai de parcul Moghioros dar parca nu vreau sa-mi petrec duminica facand slalom printre mosi si babe
Si cu Pastele asa aproape, ma gandesc la solutii cu buget redus pentru a mai incropi niste discutii game-related![]()
Acuma daca tot am asteptat atat cred ca mai putem avea rabdare inca o saptamana !Nu ca m-ar deranja o intalnire ad-hoc, dar sambata , ca si in cazul lui trickz, am zii de munca si duminica am majorat de la ora 5 !
![]()
Face picnic in padure bai StudentuleAcolo sa vezi distractie: alcool, gratar, fete bagate prin tufisuri... vis!
Bookmarks