Deci il joc pe Live. <:-P
Printable View
Deci il joc pe Live. <:-P
E pe steam :)
WTF? Pe PSN+ nu e?
Cum sa fie asa dimineata? Mai mult ca sigur dupa ora 22 diseara.
sorry de off, stie cineva cum pot da la Steam sa nu-mi mai instaleze jocurile in C: si sa aleg eu unde sa le instaleze ? ca am pb cu spatiul pe C:.
Il ia foarte greu, cu doar 200k, desi deobicei downloadez cu 2-3mb...
Deci controlul masinilor e ... superb, te distrezi atat de mult numai din condus :D
Este disponibilă toată harta pentru explorat sau doar o anumită zonă?
Jocul este incredibil de bun. Fizica e bestiala. Damage-ul e la fel, foarte bine implementat, de-abia astept varianta finala a jocului.
:( Norocosilor, pana apare pe PSN ...
Are cineva un cod de 24 de ore de gold? ca sa nu mai astept o saptamana :)) raman dator la urmatoarea intalnire CG
Da si mie frate ca tu ai io n-am. :@)
Exactly my point
Eu il iau acum de pe Steam. Vreau sa vad cum e grafica cu PhysX pe PC.
mai veniti cu impresii pentru "fratii" vostri care sunt la munca acum si saliveaza la joc.
Btw, nu ma poate ajuta nimeni cu intrebarea de mai sus ?
Pe LIVE este? ca eu mi-am facut alt cont ca sa beneficiez de o luna gold dar nu vad in lista nici un Mafia II :(
dada...pt fratii vostri consolisti care nu au Xbox sau Steam sau PSN Plus. cum e grafica? te poti plimba liber pe harta ? sau e ceva gen uncharted 2 - liniar adica
Cum e feeling-ul ? De GTA ( sau alt sandbox) sau ca de un TPS ( Uncharted 2 etc..) ?
Controlul cum e ?
Jocul este pur si simplu superb.Atmosfera te lasa cu gura cascata iar grafica nu dezamageste absolut deloc.
In demo avem o parte din oras deblocata in care putem sa ne facem de cap timp de 10 minute (dam New Game mereu;nu-i problema).
Imi place ca au avut grija cu micile detalii si l-au optimizat extrem de bine (vorbesc de varianta pentru PC).
Parerea mea, Mafia 2 > GTA IV din toate punctele de vedere.