Pt Ps3 a fost facut mai prost, ca de obicei. Incredibila diferenta intre PC si celelalte.
Printable View
Pt Ps3 a fost facut mai prost, ca de obicei. Incredibila diferenta intre PC si celelalte.
Am jucat si eu demo-ul de pe PSN :
+ muzica
+ atmosfera
+ masinile ( si cum se conduc)
+ armele
+ harta
+ multe altele
- shooting din L2 / R2 :-& , cu ce ii durea daca faceau pe L1/R1 ? Sper ca in full sa le pot schimba.
- politia ( enervanta)
- fara buton de Jump
- cateva chestii la control
Foarte bun demo-ul, cu cateva minusuri dar e foarte bun. Mai sunt cateva chestii de modificat.
Cum naiba e politia enervanta ? Mi se pare chiar prea indulgenta. Gen, omor un om, fug si nu ma mai prinde in veci. Sau le dau mita si ma lasa... daca si asta e politie enervanta inseamna ca nu ai jucat Most Wanted.
Playing the game pana akm dupa cum banuiam e peste Gta iv.
P.S: NU vad rostul PC-ului aici.Daca il faceau ps3 exclusive era ceva (FANBOY ALERT)
Stai sa o vezi pe aia real-life cat de enervanta e. Te opreste in mijlocul drumului si iti ia banii de jocuri.
Dom'le,chiar nu ma intereseaza ce palavragiti voi aici...comparatii...chestii..trestii,etc.
Eu am jucat demo-ul pe PS3 si imi place.
Dupa cum am spus cu o pagina in urma..nu va mai uitati la comparatii dintre platforme.Jucati si atat.
eu nu va inteleg de ce v-ati ataca daca unu sau altu zice ca e mai bun jocul pe o platforma sau alta.
ati produs voi jocul respectiv sau incasati dividente de pe urma actiunilor companiei respective? chestia asta cu fanboy pt o anumita platforma merge pana la o varsta, una pe care cred ca ati depasit-o demult!
pana la urma fiecare cumpara varianta pe care o doreste.
si nu e vorba numai de jocul si de topicul asta... ci peste tot pe unde apar astfel de specimene.
Toti cei care faceti comparatii de grafica, sau va plangeti ca umbra nu pica bine in nu stiu ce loc , sigur nu ati jucat primul Mafia la vremea lui ...jocul asta este in primul rand apreciat pentru atmosfera, poveste si apoi grafica ,sunet (muzica f.bine aleasa ajuta enorm la introducerea jucatorului in atmosfera anilor respectivi ), cel mai bine sa va exprimati parerile dupa ce o sa terminati jocul full .
Mi se pare corect.
SirAndrew imi cer scuze daca gluma mea a fost prea... si nu am nimic
PC >PS 3 >Xbox 360