Originally Posted by
AlanPoe
(actul II, scena 1: din partea st�nga a scenei intra, șovăind, cu pas �mpleticit, dar grijuliu totodată să nu care-cumva să trezească pe cineva. Are aspect ponosit, deși este �mbrăcat bine şi duhneşte �ngrozitor a bere):
Dom'lor, m-am edificat pe deplin, este totul clar ca staminele intr-un pistil! O sa-mi spun păsul �n doi timpi şi trei mişcări şi rog pe cei cu ambele versiuni de consolă să-mi valideze (sau nu) opinia, după cum urmează:
Versiunea de Xbox 360 beneficiaza de depth-of-field (sau profunzime de camp, acel efect care face sa apara focalizate obiectele din planul principal), probabil impreuna cu un AA ceva mai agresiv. Asta accentueaza perspectiva insa efectul face ca planurile secundare sa apara incetosate in mod excesiv, accentuand "zimtii" contururilor. De asemenea, versiunea Xbox beneficiaza de iarba, ceea ce se poate fuma şi paşte (pentru cei cu ambele versiuni: apasati L2/ LT pentru "view along the sights" si o sa observati ca la versiunea PS 3 imaginea ramane clara si in prim plan. De asemenea, cand treceti podul, uitati-va la cladirile din fundal).
Versiunea PS 3 apare a avea un contrast mai bun, apare mai luminoasa si mai detaliata, precum si mai neteda si clara - probabil datorita lipsei acelui "blur" datorat (in opinia mea) acelui depth-of-field. De asemenea, viteza de raspuns pare a fi ceva mai mare, probabil in lipsa unui v-sync, iar jocul pare cumva mai fluid, timpul de reactie al comenzilor mai scurt (desi frame-rate-ul pare acelasi).
Concluzie: ambele versiuni sunt perfect comparabile d.p.d.v. vizual si gameplay, sincer nu prea vad cum posesorii unei versiuni se pot simti inselati de calitatile celeilalte. Personal, prefer iarba dar mai bag si cate-o bere, accidental. (plecaciune ampla, catre public, care aproape �l dăr�mă peste sufleor sau �n stal. �şi recapătă echilibrul �n ultimul moment şi iese prin dreapta scenei. Aplauze...)