Eu deja am platit varianta de PS3 in urma cu aproximativ o luna la WebPredator. Asa ca o sa-l joc pe PS3 cu toate micile lui problemele :).
Printable View
Eu deja am platit varianta de PS3 in urma cu aproximativ o luna la WebPredator. Asa ca o sa-l joc pe PS3 cu toate micile lui problemele :).
Lasa jocurile astea mai. Pentru tine, apare Pampers Collector's Edition. :D
Da, probabil ca o sa incep sa ma joc iar peste muuult timp :) Dar macar sa fie cumparat :)
nu vreau sa par carcotas, insa mi se pare o limitare inutila. Am rejucat aseara cateva misiuni din Blackwater in RDR si are o grafica superba pe PS3. Cu mai multa optimizare cred ca iesea un lucru bun si cu Mafia 2. O sa fie un joc bun cu toate acestea, in mare parte datorita coloanei sonore, povestii si epocii.
Inca un quote despre screenurile din DLC unde pe PS3 era iarba :
"To questions about the DLC screens, they were taken from an earlier build of the game before we optimized for the gameplay experience. We had to make some alterations to the PS3 environment that resulted in the removal of grass. This allowed us to maintain an acceptable framerate and we can deliver a consistent gameplay experience across all three platforms."
Astia chiar sunt nesimtiti, adica l-au "optimizat" prin scoatere ierbii, dar in demo are momente in care se misca ca dracu'. Ar trebui sa puna mana pe niste jocuri existente de ceva timp pe piata care arata mult mai bine si nu au scaderi de framerate.
Mai multe raspunsuri si detalii aici :
It's time for answers - Page 55 - 2K Forums
Eu rad la ce reply-uri pot sa ii dea lui 2k Elizabeth lol
pai foarte bine fac,e si cazul sa punem piciorul in prag>Calitatea jocurilor e tot mai josnica pe zi ce trece,si asta e doar din cauza noastra pentru ca cumparam toate porcariile si acceptam bataia lor de joc,deja nimeni nu mai stie sa faca un joc fara sa aiba 200 de DLC-uri,30000 de parti,bug-uri cu carul,jocuri scoase doar de dragul de a fi scoase pentru a mulge vaca mult si bine prostind "prostimea".In loc ca jocurile sa devina tot mai bune si tot mai complexe devin mai proaste,si asta doar din cauza noastra,meritam ce primim.
Tare imi e ca doamna Elizabeta isi va pierde locul de munca,a cam dat-o in bara cu declaratia aia si vor pierde multi posibili clienti.Practic au recunoscut ca nu au fost in stare sa-l optimizeze mai bine/:)
Sunt foarte curios daca vor actiona cei de la SONY in vreun fel ca asta e bataie de joc...
Sony n-a actionat niciodata, nu e nici primul, nici ultimul joc care arata asa pe PS3.
Da, sigur, cred ca o sa se ia cu mainile de fund si o sa sara in sus.
+ fizica lipseste cu desavarsire....trist trist....
Daca o sa aiba problemele de FPS din demo , o sa astept sa se faca 100 lei sa il iau.