Mafia II: Joe's Adventures Video Game, Exclusive Debut Trailer HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Printable View
VG247 � Blog Archive � Mafia II Special Edition releasing in Czech Republic, Poland, and Russia
Interesanta stirea :-?. Cum de au ales numai tarile astea 3? Anyway ...daca stiti vreunu dintre voi limbile respective si nu ati cumparat Mafia 2 pana acuma, ei bine asta ar fi o veste chiar buna:>. Nu ?Quote:
2K plans to release a Mafia II Special Edition on PC, PS3, and Xbox 360.
This Special Edition will include the core game, as well as all three of the DLC packs: Jimmy’s Betrayal, Vendetta and Joe’s Adventures, according to Gamikaze.
Also thrown in for good measure will be the cars and clothing pre-order packs: Vegas, War Hero, Renegade, and Greaser.
2K has told VG247 the Special Edition is exclusive to Czech Republic, Poland, and Russia and will be localized for each country’s language.
It’s expected to be released in time for the holidays.
Pai in Cehia din cate stiu e produs, l-au facut pt tara lor si or avea ei motive sa le lanseze si in Polonia si Rusia.
Frumusete de joc,pacat ca in loc sa il faca mai bogat ca primu..l-au saracit,nu poti sa tragi din masina,nu poti sa te arunci din masina,nu tu side quests,nu tu free roam...arcade la greu.Sa nu mai zic de wanted posts,cred ca in anii aia umblau criminalii si hotii pe langa tine si nu stiai cine e..wanted post pe acoperis ...C'MOOON :)) chiar daca are atatea minusuri,superb.
Salut!
Ma ajuta si pe mine cineva cu salvarile pt mafia 2 ps3?
Eu am jucat pana la 60% si mi-a dat o eroare: corrupted data.
Multumesc!
l-am terminat,super joc n-am ce zice.
Parca eu traiam aventura.
am o problema la chapter 5 cand termin capitolul si trebuie sa ma duc la culcare nu merge adica stau in dreptul patului si nu-mi apare nimic , ce pot face ?pe ps3
L-a terminat cineva pe Hard ? Cat de "hard" e ?
Nu e hard, e chiar usor. 1000 easy gamerscore, nu stiu DLCurile cat de grele sunt, aflu cand imi vine director`s cut.
Am copie de Mafia 2, Collector's Edition, steelbook and stuff, zona 2. As dori sa cumpar DLC-urile pentru acest joc doar ca nu stiu cum anume: cu lire de pe store din UK sau cu dolari de pe store din US? Si inca ceva: cate DLCuri sunt si in ce ordine ar trebui sa le joc? The Betrayal of Jimmy, Jimmy’s Vendetta, ....?
lire de pe UK, ordinea in care joci deleceurile n-are nici o relevanta.
Voi le-ati jucat? Are vreo legatura codul de pe coperta carcasei la downloadarea de extra content?
Revin: primele doua cu Jimmy Jimmy sunt din alt film. Doar orasul si locatiile sunt aceleasi, in rest e cam... aiurea. Misiuni ce se repeta atat in The betrayal of Jimmy cat si in Jimmy's Vendeta (care e o idee mai scurt decat primul). Ce parea interesant era Joe's Adventures care a inceput cu o continuare a povestii initiale, dar imediat se transforma intr-un joc gen GTA in care te bati pentru puncte, bla bla... Nu mai am rabdare sa-l termin si pe asta, fara un fir al povestii nu-mi place sa joc.
Mie mi-au placut ambele cu Jimmy.
Am o problema la mafia 2 pt xbox,la prima misiune cand imi arata sa sar acolo pe geam,apas pe :x2: si nu face nimic,am schimbat si controalele si nimic..
Ati jucat careva pe hard?eu incerc akm sa-l rejoc pt platina,insa am ajuns la chapter 6(inchisoare) si cand sa ma bat cu pepe in prima lupta asa sa zic,imi zice acolo pres X for dodge si "cerc" pt lovit inapoi,i dau x se fereste insa toti pumni care i dau inapoi i da in aer nu il lovesc sub nici o forma pe pepe ala,la medium din prima incercare am trecut aici,sunt blocat de cel putin 1 ora aici si nu pot continua,eu vreau sa termin pe hard ca sa iau platina....aveti idee ce ar trebui facut sau?
La lupta din curte cu irlandezu ala am reusit sa dau in el fara probleme dar aici nu il nimeresc pe pepe!
Acum am reusit sa-i dau 3 directe in fata si imi zice :" press cerc de 3 ori...." si pe mediu cand feream si i-am dat 1 pumn ne opreste mosu si imi zice sa vedem daca reusesc sa mai dau de 3 ori acum parca e cu totul altceva.......