Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 117 of 502 FirstFirst ... 17 67 107 115 116 117 118 119 127 167 217 ... LastLast
Results 2,321 to 2,340 of 10038

Thread: Jocuri cu preturi bune

1. #2321 SP
    Member viezure's Avatar
    Am innebunit cu carrefourile astea

2. #2322 SP
    Member Aliosa's Avatar
    M-am intors dintr-un games hunting.
    Am reusit sa gasesc un Star Wars The Clone Wars Republic Heroes de PS3 in Media Galaxy Orhideea la 49,90 lei (ultima bucata pe care am si cumparat-o).
    Pt cei interesati mai aveau acolo un Star Ocean The Last Hope tot de PS3 la 49,90 lei.
    Apoi am gasit in Diverta din Plaza un SmackDown vs Raw 2010 PS3 non-platinum la 49,90 lei. Parca mai aveau o bucata dar nu sunt sigur.
    Tot in Plaza, in Altex, gasiti un Rapala Fishing Frenzy la 49,90 lei, multe Clouds with a Chance of Meatballs la acelasi pret si un Street Fighter 4 la 69,90 lei.

Si un mic bonus, ce mi-am comandat azi de pe zavvi, la un total mai mic decat editia de colectie PS3 a Mortal Kombat, care e cu pluta pe Dambovita inca.

I haz Terminator Skull !!!
    Attached Images Attached Images ultima-comanda.jpg

3. #2323 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Ptr cei interesati de AC: Brotherhood Auditore Edition PS3..aveau multe bucati in Domo Vitan...la 269 ron..

Morph:Le-am verificat si erau 143...btw mai erau 4 bucati de carduri de 20 lire..deci probabil cele care costau 50 ron s-au vandut ieri..si astea sunt din noul stoc..

4. #2324 SP
    Junior Member Were's Avatar
    Tocmai am venit din Carrefour Suceava la ora inchiderii

Am gasit acolo un Guitar hero 5 game + guitar de playstation 3 la 200 de lei (era -50% ultimul produs).
    Avea cutia de carton oleaca cam distrusa dar cred ca ce era inauntru e bun.

5. #2325 SP
    Gata...tre' sa dau o fuga pana in Suceava(eu fiind din Bucuresti)..poate gasesc carduri de PSN 20 lire

6. #2326 SP
    Member mitnic's Avatar

7. #2327 SP
    Junior Member Were's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Gata...tre' sa dau o fuga pana in Suceava(eu fiind din Bucuresti)..poate gasesc carduri de PSN 20 lire
    Neah, m-am uitat.Nu era nici un card de PSN si nici cine stie ce jocuri la reducere.

8. #2328 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am vazut azi la Diverta cel mai bun pret pentru Alone in the Dark pt PS3. 392 RON Ma scuzati de gluma dar mi s-a parut

9. #2329 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Am vazut azi la Diverta cel mai bun pret pentru Alone in the Dark pt PS3. 392 RON Ma scuzati de gluma dar mi s-a parut
    Is this a joke or not?!?! ...loool

10. #2330 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Carrefour Baneasa, Resistance 2 Platinum - 25 lei .. am vazut vreo 2-3 in cosul ala.

11. #2331 SP
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Carrefour Baneasa, Resistance 2 Platinum - 25 lei .. am vazut vreo 2-3 in cosul ala.
    Ce cos? Eu nu am vazut niciun cos

12. #2332 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am vrut sa zic gluma vizavi de faptul ca e o gluma ca acest pret e bun. Este pe bune pretul. Poate mai trec zilele astea pe acolo si ii fac o poza

13. #2333 SP
    Si s-o postezi la POZE FUNNY

14. #2334 SP
    Banned asperas's Avatar
    dar un joc de 3 ore cum e Homefront ps3 la 330 ron ce ziceti?mai spun unde..?

15. #2335 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by calin_kalf View Post
    Ce cos? Eu nu am vazut niciun cos
    Pe langa raftul cu jocuri, in zona cu aparate foto, casti, stick-uri de memorie.. E un "cos" cu jocuri de PC, printre ele mai sunt si cateva de PS3.

16. #2336 SP
    Member Quasivasi's Avatar

17. #2337 SP
    Am dat inca o "raita" prin Carrefour Grand Arena datorita lui Morph(caruia tin sa-i multumesc )...si chiar asa este....cardul de PSN 20 lire este 50 ron(mai erau doar 2,eu am luat 1)...nu stiu cum mi-a scanat tipa de la casa ieri pretul ..btw aveau si Assassin's Creed 2 non-platinum aici..care costa probabil tot cat cel platinum..99 ron..desi pe el scrie 299..

P.S.L-am intrebat pe tipul care se ocupa de aria de jocuri/electronice de ce sunt asa ieftine si mi-a spus ca e lichidare de stoc..si ca altele nu vor mai aduce..deci hurry up !

18. #2338 SP
    Member drac_baltat's Avatar
    adica gata cu cumparatul de cartele msn din carrefour..

19. #2339 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Oferte bune la zavvi (cel putin pt PS3 sunt imbatabile):

Majin and the forsaken kingdom - 12.85 lire - Majin And The Forsaken Kingdom PS3 | Zavvi.com
    Super Street Fighter IV - 9.95 lire - Super Street Fighter IV (4) PS3 | Zavvi.com
    Splatterhouse - 12.85 - Splatterhouse PS3 | Zavvi.com

Mai era si Fallout 3 Goty - la 15 lire. Dar e la oferta 2 for 25 si merge combinat cu orice alt joc.

Oferta completa aici si le puteti sorta dupa limita de preturi din coloana din stanga.

Spor la shopping & Paste Fericit!

P.S. Fallout 3 GOTY - mi-a ajuns in 4 zile

20. #2340 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    btw aveau si Assassin's Creed 2 non-platinum aici..care costa probabil tot cat cel platinum..99 ron..desi pe el scrie 299..
    este 49.90. l-am vauzt eu cand mi-am luat Uncharted 2.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 117 of 502 FirstFirst ... 17 67 107 115 116 117 118 119 127 167 217 ... LastLast