Asa greu ajung produsele dupa zavvi ? Ca as vrea sa comand si eu Red Dead Redemption dar daca ajunge prin iunie cum zicea mawervck mai bn ma las. Stie cineva vreun site din anglia gen zavvi care trimit jocurile intr-o saptamana - doua ?
Printable View
Asa greu ajung produsele dupa zavvi ? Ca as vrea sa comand si eu Red Dead Redemption dar daca ajunge prin iunie cum zicea mawervck mai bn ma las. Stie cineva vreun site din anglia gen zavvi care trimit jocurile intr-o saptamana - doua ?
bai ...deci nu mai vorbiti prostii .Care nu stiti despre ce e vb sa se abtina . Am cumparat de pe zavvi de mi s-a luat . Este in functie de cum ti-e norocul ...daca-l trimit din depozitul din UK ( 1 saptamana si ajunge la tine )sau daca-l trimit din Franta ( ajunge cand vrea el ...daca ajunge ;) )
La jocurile la reducere 10-20 GBP nu ma grabesc deloc si chiar nu ma intereseaza daca ajunge in 1 sau 4 saptamani, dar la un joc pe care abia-l astept nu vreau sa risc cu zavvi ;) ....baietii stiu de ce ;)
Asta ca sa lamurim treburile si sa nu mai fac parte din gurile rele
jocuri cu preturi bune ce le-am vazut azi in Carrefour-Brasov pt PS3,am ramas si eu masca la preturile astea :)
infamous platinum - 24.90 lei
killzone 2 platinum - 24.90 lei
resistance fall of man platinum - 24.90 lei
uncharted 1 platinum -24.90 lei
ridge racer 7 platinum -24.90 lei
smackdown 2010 platinum -49.90 lei
assasin creed 2 platinum - 99 lei
unreal tournament 3 -49.90 lei
uncharted 2 - 49.90 lei
Care carefour ?
in Brasov scuzati...am uitat sa precizez
Assassin's Creed: Brotherhood PS3 | Zavvi.com
Assassin's Creed: Brotherhood Xbox 360 | Zavvi.com
�17.85
-----
Test Drive Unlimited 2 PS3 | Zavvi.com
Test Drive Unlimited 2 Xbox 360 | Zavvi.com
�22.85
-----
De Blob 2 PS3 | Zavvi.com
De Blob 2 Xbox 360 | Zavvi.com
De Blob 2: The Underground Nintendo Wii | Zavvi.com
�14.85
De Blob este si in oferta de 2 jocuri la 25 de lire.
http://www.zavvi.com/offers/2-for-25.list?pageNumber=1
Deci ajunge la 12,5 lire, daca mai cumperi inca un joc (Knight's Contract sa zicem).
Borderlands: Game of the Year Edition PS3 | Zavvi.com 15 lire.
Am comandat luni AC: Brotherhood PS3 de pe theHut.com la 25 E X(X(..daca stiam ca se ieftineste..:|
Xbox 360 Console 250GB (250GB Hard Drive) (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/31V-DIo4VcL.@@AMEPARAM@@31V-DIo4VcL
Aproximativ 700 RON
Kinect Sensor with Kinect Adventures (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41nkgaKMFjL.@@AMEPARAM@@41nkgaKMFjL
~380 RON
Fara transport.
Niste preturi bune de pe site-ul Altex, probabil ca puteti gasi jocurile la acelasi pret si in magazinele Media Galaxy.
Brutal Legend PS3 | ALTEX
Split Second PS3 | ALTEX
Pure PS3 | ALTEX
Motorstorm PS3 | ALTEX
50 de lei bucata.
Edit: Nu conteaza stocul afisat pe site, m mult ca sigur jocurile se gasesc la acest pret in magazine.
Doar ce m-am intors din Carrefour Berceni si intr-adevar au jocuri la super preturi.
Desi etichetele nu erau actualizate, jocurile care aveau eticheta cu "jocuri PS3 super budget" sau "jocuri PS3 clasice" au costat 49,90 lei (pe eticheta scria 124 de lei, respectiv 156 de lei).
Mi-am cumparat Fight Night Round 3 si Turning Point Fall of Liberty la 49,90 lei (imi lipseau din colectie) si Fallout 3 non-platinum la uriasa suma de 24,90 lei.
Din jocurile platinum am vazut Resistance Fall of Man, Battlefield Bad Company si Infamous. Uncharted 2 sau Killzone 2 nu am vazut. O sa mai dau maine o raita prin alte magazine sa vad ce m gasesc.
Uncharted 2 mai aveau :) ?
Imi poate spune cineva daca in Carrefour se gaseste cumva si jocul Heavy Rain la oferta?
Salut,in Brasov nu l-am vazut deloc in raftul de PS3.
Am dat o raita si prin Carrefour Vitantis, unde la fel nu aveau preturile actualizate. Jocurile erau aruncate intr-o cutie (gen reduceri).
Aveau Ridge Racer 7 Platinum, Infamous Platinum, Killzone 2 Platinum, Uncharted 1 Platinum, Resistance 1 Platinum (cred ca toate costau 24,90 lei/buc).
Nu pot sa spun cu exactitate pt ca nu toate mergeau scanate la aparatele de scanat din interior (aparea o eroare cu Item not Found).
Mi-am cumparat Wall-E si Ridge Racer 7 (platinum) la 24,90 lei/buc si un Conan la 49,90 lei.
Oricum cam era haos, etichete lipite peste etichete. Sper sa nu-mi fi luat teapa cu Conan (In sensul ca avea eticheta cu Jocuri PS3 clasice).
Nu aveau Uncharted 2.
Ce jocuri la reduceri erau in Carrefour Cluj?