La toate diverta sunt ofertele asteau. Au zeci de jocuri de X360 si PC la 20 ron si filme blu ray la 10-20 ron
Printable View
La toate diverta sunt ofertele asteau. Au zeci de jocuri de X360 si PC la 20 ron si filme blu ray la 10-20 ron
Pacat ca la Diverta din orasul nostru sunt numai 3 jocuri de 360 si inca cateva de PS3 neinteresante care nici macar nu au reducere. :(
Stai linistit ca reducerile tin pana la epuizarea stocurilor. doar sa ai noroc sa mai prinzi ceva :)
Guitar Hero III Legends of Rock with SOLUS - Microsoft Xbox 360 - ShopTo.Net
Include si chitara si chestiile celelalte :D
Pagina Produsului
Cumparati pana mai is in stoc sau pana tine promotia.
Motorstorm Apocalypse PS3 | TheHut.com 14,85 lire.
Mafia II (2): Collectors Edition PS3 | TheHut.com
17,85 MAFIA 2 Collectors edition
Am postat inaintea ta !! :D
Acum am observat ca tu ai postat pt xbox
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brink Xbox 360 | TheHut.com - �12.85
Se pare ca cei care au Xbox 360 n-au voie sa afle de aceste oferte. :|
Butonam pentru platforma mea, n-am stat de verificare pentru celelalte. :D
Brink PS3/XBOX360/PC - �12.85 | TheHut.com. Așa, să fie toți fericiți!
OK, mi-am dat seama de asta dar totusi puteai sa te gandesti si tu ca nu numai cei cu PS3 ar fi interesati de o asemenea oferta si sa tragi cu ochiul si la celelalte platforme pe care a fost lansat jocul, sa vezi daca nu cumva oferta este valabila si pentru acestea.
De ce aș căuta și pentru celelalte platforme? căutam un produs pentru uz personal, am văzut oferta ce mi-a sărit �n ochii cursorului, am postat aici să ajut. Restul persoanelor n-or să obosească d�nd un search pentru platformele lor pe site-ul respectiv. Eu am pus un punct de reper pentru produs/preț, nu sunt obligat să caut și pentru platforma vecinului de la ejatul 2.
PS3 slim 160 GB - 190 lire
PS3 Slim 160GB Console Games Consoles | Zavvi.com