Best Buy UK closing sale. De luni baga reducerile. Suna promitator.
Printable View
Best Buy UK closing sale. De luni baga reducerile. Suna promitator.
Help Details - Best Buy UK
Quote:
We do not deliver to addresses outside of the UK, or to the Channel Islands or Eire.
Il avem pe Robert Dinu.
Da-ti-mi voie sa va scutesc de o cheltuiala inutila : nu cumparati PES :))
Intrebare pt cei care au prins ieri Uncharted3 de la zavvi, s-a dat dispatch deja?
Ca la mine de aseara a ramas la awaiting stock pick si jocul pe site e out of stock. Estimated dispatch e 28/11 dar inca nimic...
A fost nebunie mare probabil, zi merci ca l-ai prins la pretul ala, chiar daca mai dureaza una-doua zile pana i se face despatch-ul.
Vezi ca e pe stoc, la ultima comanda de la zavvi, dispatch date'ul era 22 si mi l'au trimis pe 25, deci dispatch date'ul e pus asa, sa fie.
Bulan curat, ca acum o ora sigur nu era in stoc. :)
La mine despatch-ul e teribil.
Si eu am comandat aseara, intr-un moment cand aparea usually dispatched in a month si mi-au bagat ca data de livrare 04.01.2012 :( Ciudat e ca la 1,2 ore dupa ce am comandat, arata iar usually dispatched in 24 hours.
Vad ca au mai redus putin si Batman: Arkham City PS3 | Zavvi.com la 27.95�
Si amazon au redus destul de mult pretul la mai multe titluri sony lansate destul de curand. Nu stiu cat de limitata in timp este oferta.
Eyepet and Friends (PS3): Amazon.co.uk: PC & Video Games 7.98�
Medieval Moves (PS3): Amazon.co.uk: PC & Video Games 7.98�
Si Carnival Island a fost la acelasi pret iar acum e Out of Stock
Cam așa pleacă și comenzile de la zavvi ...
http://youtu.be/uxX1kA-nhZk
Uncharted 3: Drake's Deception PS3 | TheHut.com
Au bagat oferta si pe TheHut.
Mie daca nu mi dau despatch pana diseara ii dau cancel si gata toata treaba, ca nu vreau sa ma prinda Craciunul cu coletul pe drumuri.
Nici eu nu am primit despatch. Sper sa nu mai intarzie mult, altfel il iau din alta parte.
Daca cei de la zavvi dau dispatch in seara asta la Uncharted 3, cam cand ar trebui sa ajunga?
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk