Niciun pret nu poate fi mai bun decat asta America's Army 3 on Steam
Abia astept!
Printable View
Niciun pret nu poate fi mai bun decat asta America's Army 3 on Steam
Abia astept!
lol io am xbox 360
Umm guys daca ar fi sa iau fifa 09 este zone 2 . As fi in mare pierdere ca nu este zone 1 ? @online
Media galaxy brasov..daca nu luam headset cu siguranta luam o buc.
Loool .. :) cred ca e doar o greseala de pret - am mai intalnit asa ceva si la alte firme - daca te duceai la casa aflai pretul real :D
am intrebat si mi s-a spus ca ala e pretul..posibil sa fie si cum zici tu,nu l-am dus la casa
pai da , mai trebuia un 2 in fata .
Impossible...cum ati zis si voi mai trebuia un 2 in fata , iar faza ca ai intrebat cat costa , asa zic toti(ma rog , poate mai gasesti pe vreunu care se pricepe) ->Am fost mai demult la Altex si am intrebat daca au Rainbow six vegas 2 pe xbox 360 la care el imi zice : "Nu avem decat calculatoare si laptopuri la preturi bune" :|
As vreau eu sa gasesc unu asa sis a plec cu el din magazin..:evil:
Asa mi s-a intamplat mie , am dat peste CoD WaW Collector's Edition la 199 lei , cand m-am dus la casa vanzatoarea a spus ca de fapt jocul costa 269 lei , am facut scandal si pana la urma l-am luat la pretul afisat
indiferent de ce spune vanzatorul, daca a gresit un pret si la afisat, acela este pretul pe care trebuie sa il platesti.
Orice vanzator este obligat sa afiseze pretul (inca mai sunt magazine care nu afiseaza pretul pe raft) pe care il cere pt produs.
Deci cand dati peste o asemenea greseala... profitati.
Chiar stiu persoane care vaneaza astfel de "oferte".
Cred ca voi deveni si eu unul :D I mean...c'mon , nu chiar , dar vorba lui nameless sa profitam atunci cand gasim astfel de preturi , eu unul , chiar acum m-as duce la Brasov la Media Galaxy sa iau red faction guerilla la acel pret(doar ca n-am ps3...daca as fi avut >:))
A cam fost off topic,sorry :D
o sa merg luni si daca este tot pretul ala afisat ,ia la casa imi cere alt pret merg la OPC...btw e normal sa fie jocuri zone 1 in magazin din RO?am vazut juiced 2,transformers si inca cateva zona 1...
normal nu...dar la astia te poti astepta la orice :)