bun pontul pr splinter cell
Printable View
bun pontul pr splinter cell
Ce tare... si eu am dat 60 de lire pe el la lansare.
10% OFF doar Luni la ZAVI Bank Holiday Deals | Zavvi.com , va astept cu comanda
OFFTOPIC: de fapt acel splinter cell conviction de la flanco i-au gresit codul. codul de pe site (72104) tine de varianta de pc, in timp ce codul real de xbox e asta (78063). bineinteles ca cel de xbox nu il au pe nicaieri prin bucuresti, desi pe site scrie altceva...
serios??/ eu l-am comandat si trebe sa-mi vina zilele astea...se pare ca-mi iau teapa
---------- Post added 28-08-2012 at 08:27 AM ----------
confirm ca e greseala faza cu splinter cell, tocmai mi-a ajuns acasa varianta pt PC...le-am trimis mail, sa vad ce-mi raspund...sunt putin nervos, stie careva in situatia de faza cum se procedeaza? primesc banii inapoi? Bila neagra flanco de la mine
Sună-i si ar trebui sa primesti banii inapoi.
Daca iti spun ca nu se poate sau incearca sa te duca cu zaharelul suna la Protectia Consumatorului si le explici lor cum sta treaba.
^nici nu trebuie sa suni,doar cand le spui de OPC ,se sperie....poate iti mai da si un joc gratis ca sa nu suni...=))
Deja o dam offtopic, era prea fain sa primesc jocul nou la 40 de ron in romania... oricum nasoala faza
in primul rand scuze de tot offtopic-ul asta cu splinter cell.
si eu am comandat jocul pe net vineri noapte, luni m-au sunat si mi-au zis ca totul e ok si sa-l ridic de la obor (desi vineri seara cand am fost acolo si am intrebat - caci pe site aparea pe stoc - nu il aveau). luni seara surpiza - varianta de pc.. asa ca retrimis mail, la care m-au sunat si mi-au zis ca au facut rost de varianta de xbox de la cluj si ca mi-o aduc in 2 zile cu acelasi pret (40 lei), transport gratuit.
cum nu o sa fiu in bucuresti perioada urmatoare, pentru cei curiosi de seriozitatea flanco va voi anunta miercurea viitoare daca va fi ok.
produsul e inca pe site (cel putin acum) la acelasi pret, deci puteti proceda in acelasi mod si poate va merge...
imi cer scuze inca o data de offtopic.
ON TOPIC: Elder Scrolls IV Oblivion 5th Anniversary Edition pt xbox la altex cu 110 ron (atentie ca pe site e trecut Oblivison)... cumparat chiar azi de la Unirii. Mortal Kombat Komplete Edition tot pt xbox era si el la 100, dar surpiza: la casa apare 150 (ca pe site), dar posibil sa ne asteptam sa scada pretul si la asta.
The Little Big Planet 50 ron la DOMO
Spider-Man Shattered Dimensions 160 ron la DOMO
La Spider-man pretul nu este deloc bun. Este cat se poate de mare pentru un joc lansat in 2010. La Altex e 90 de lei.
Spiderman Shattered Dimensions PS3 | ALTEX
offside :)
Ma uitasem si la Altex, dar cred ca nu l-am vazut
Lord of the Rings: War in the North - Collector's Edition (PS3): Amazon.co.uk: PC & Video Games �26.37
Destul de bun pretul. S-a tot ieftin in ultima perioada. Pacat insa ca nu vine si cu jocul in varianta steelbook, dar snow troll-ul pare destul de interesant.
Excelent Aliosa!!! BIG THANKS!
E chiar ok - am platit similar dar pentru varianta German - l-am comandat si pe asta pentru ca pretul e imbatabil, jocul ... emm .. will stay sealed :p
Batman: Arkham City - Collector's Edition (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games �34.43
Din pacate doar editia de colectie pt Xbox 360 este la acest pret excelent.
Move navigation controller si sharpshooter la niste preturi mai decente. Din pacate primul este temporary out of stock de la amazon.
Amazon.co.uk: Used and New: PlayStation Move Navigation Controller (PS3)
Sony Sharp Shooter - Move Compatible (PS3): Amazon.co.uk: PC & Video Games
La Metro Cj era lichidare de stoc: 1049lei - ps3 320gb
186lei - move starter pack
Dati un telefon inainte sa mergeti sa fiti siguri ca mai au. Nu pareau sa fie multe :)
Nu sunt pentru console...dar am primit acum promotia in mail.
Si am zis sa o impartasesc si cu voi...
Joc World Of Warcraft BATTLECHEST pentru PC VIV1010011 - eMAG.ro
World of Warcraft: Wrath of the Lich King pentru PC PREORDER01-VIV1010024-CRE-PC-WOWLK - eMAG.ro