Nu e chiar de Leonte Presedinte :D ..oricum a fost buna campania aia de marketing :evil:
Printable View
Nu e chiar de Leonte Presedinte :D ..oricum a fost buna campania aia de marketing :evil:
Ar fi ceva sa nu poata sa mai obtina promo edition si sa ne trimita jocul normal :D
Eu sper ca măcar câţiva dintre noi vor primii jocul, succes.
Avand in vedere experientele din trecut cu produsele afisate cu preturi eronate si care totusi au fost livrate, eu zic ca o sa primim :evil:
Gata, acuma nu mai exista pe site varianta promo a jocului. Sa asteptam
Nu e eronat pretul. Acesta e pretul pt varianta promo...
Ma indoiesc ca se vor trimite insa...
Cei care au comandat mai multe bucati, sa-mi dati un mesaj pe privat:))
Eu i-am sunat, i-am zis pretul, au zis ca e corect si ca o sa trimita dupa ce primesc de la producator.
EDIT : Banuiesc ca au avut 50-100 de bucati promo si nu au avut ce face cu ele.
Eu chiar aveam nevoie de joc (preferabil promo copy), fiindca deal-ul pe care l-am avut a esuat.
cate ai luat?
Eu personal 1 , un amic 5 bucati :))
super:))) si ne intrebam oare de ce nu livreaza astia cateodata produsele...
ce cucu meu face cu 5? :))
Le va vinde la un pret mai mare :) ... simplu nu ?
Si asta e o idee:). Dar care.i treaba...ca am comandat si eu o bucata. Acum asteptam sa vedem daca trimite producatorul?
Daca apar pe forum la vanzare, il dibuim imediat pe amic :)))
Are cont , dar prefera sa ma bage pe mine la inaintare ( cu commission ,desigur ) ... Stiti prea bine ca nu ma ascund dupa deget , si cred ca este evident ca suntem cativa " bussinesTARI " pe forum ... dar atata timp cat toata lumea isi primeste jocul , la pret mult mai bun decat in magazine , chiar si sigilat ... cred ca everybody wins
True, true!
in primul rand sa vedem ce trimit astia...
Yups , well ... succes in primirea jocurilor ( orice cantitate ) TUTUROR
ON TOPIC ( pt ca tot mi-am luat XONE :)) )
Dance Central Spotlight Xbox One Full Game Download Voucher for Xbox Live ( daca ai Kinect , este genial ) 20 ron
Fighter Within Xbox One 40 ron
Assassin's Creed Unity and Black Flag Xbox One Full Game Download Voucher for Xbox Live 90 ron
Si la Ps3 sunt preturi foarte bune ... Journey si alte chestii .. check it out