Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 441 of 452 FirstFirst ... 341 391 431 439 440 441 442 443 451 ... LastLast
Results 8,801 to 8,820 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #8801 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    primesc acest mesaj cand plasez comanda "Internal error sending confirmation e-mail. Please contact website administrator."

2. #8802 SP
    Member Twiztid's Avatar
    Stai linistit. Asa mi-a aparut si mie iar a doua zi m-au sunat sa confirm comanda.

3. #8803 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
    More information about this error may be available in the server error log.
    Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

4. #8804 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Multumesc, la mine merge, dar verificam.

5. #8805 SP
    Junior Member EuGeniu's Avatar
    salut, cum pot deveni si eu membru, ca sa pot beneficia de reduceri la jocuri ?

6. #8806 SP
    Admin MonkY's Avatar
    EuGeniu: daca te referi la cardul Gameshop, cel cu 10% reducere, ai detalii aici. Daca vrei sa primesti 15% reducere, ai detalii aici - trebuie sa fii Premium si ai codul de discount pe prima pagina. Bafta!

7. #8807 SP
    Junior Member EuGeniu's Avatar
    monky, ma intereseaza witcher 3 Pagina Produsului unde scrie Pret membri: 260,91 RON (TVA inclus).
    Deci, daca am inteles corect, devenind membru, am o reducere de 10 %. Daca sunt doar premium (pe consolegames ), am o reducere de 15 %. Dar daca sunt si membru, si premium, reducerea e de 25 % ? Mersi

8. #8808 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    nu se cumuleaza, poti sa introduci un singur cod.

9. #8809 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by EuGeniu View Post
    monky, ma intereseaza witcher 3 Pagina Produsului unde scrie Pret membri: 260,91 RON (TVA inclus).
    Deci, daca am inteles corect, devenind membru, am o reducere de 10 %. Daca sunt doar premium (pe consolegames ), am o reducere de 15 %. Dar daca sunt si membru, si premium, reducerea e de 25 % ? Mersi
    Si daca iti mai dau inca 3 coduri de membru, primesti jocul gratuit.

10. #8810 SP
    ACT
    Member ACT's Avatar
    Vreau sa-mi comand figurina Elise AC unity dar nu pot sa-mi fac cont, primesc urmatorul mesaj: a aparut o eroare in crearea contului va rugam sa incercati mai tarziu.

11. #8811 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Sună la ei pentru confirmarea contului. Au o problemă cu generarea si implicit trimiterea mail-urilor automate.

12. #8812 SP
    ACT
    Member ACT's Avatar
    Am sunat si o domnisoara mi-a zis sa trimit un mail sa spun care e problema...

13. #8813 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Salutare tututor,

vom incepe lucrul la noul site Gameshop.ro. Ne asteptam sa fie lansat in prima parte a anului 2016 si va include categorii noi.

In cazul in care sunt anumite caracteristici pe care le-ati dori implementate, va rog sa ne scrieti. Daca sunt anumite aspecte care trebuie imbunatatile (sunt sigur ca sunt multe), rog sa ni le transmiteti si le vom include pe lista de discutii.

Daca sunt categorii de produse sau servicii pe care le-ati dori adaugate, nu ezitati sa ne scrieti. Mentionez ca discutia are legatura cu functionalitatea site-ului, nu neaparat cu disponibilitatea specifica a unui produs anume sau un pret pentru un produs.

Multumim.

14. #8814 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Salut, am încercat să resetez parola și nu îmi vine mail cu acel link pt reset. Se poate face ceva?

15. #8815 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Salut, am încercat să resetez parola și nu îmi vine mail cu acel link pt reset. Se poate face ceva?
    Da, un email la [email protected] si te va contacta colega mea pentru detalii. Desigur, acest aspect se va rezolva in noul site.

In alta ordine de idei, am introdus categoria de gaming merchandise:

Listare platforma

Multume produse in stoc deja, preturi bune, reduceri pentru membrie.

16. #8816 SP
    cred ca aveti ceva eroare ca cereti 119 lei pe un breloc de 4 lire

17. #8817 SP
    Member eastbason's Avatar
    Pagina Produsului eu deja am plasat o precomanda pentru asa ceva

18. #8818 SP
    Resource Limit Is Reached

The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.

19. #8819 SP
    Member eastbason's Avatar
    Da..gata...a disparut . Chestia e ca nu am niciun mail de la ei in care sa apara pretul tricoului

20. #8820 SP
    e bine ca schimba pe site dar aici nu zic nimic

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 441 of 452 FirstFirst ... 341 391 431 439 440 441 442 443 451 ... LastLast