Se mai aude ceva de delay-ul pt. AC:B D1 Edition?
Chiar o sa asteptam o saptamana in plus?
Se mai aude ceva de delay-ul pt. AC:B D1 Edition?
Chiar o sa asteptam o saptamana in plus?
AC: B D1 Edition Xbox 360 si Auditore X360 nu vor intarzia o saptamana, vor intarzia doar 1 week-end. Incercam sa le trimitem luni, 22.11.2010 si sa ajunga pe 23.11.2010.
---------- Post added 16-11-2010 at 03:48 PM ----------
Azi sau maine.
de codex nu mai spui nimic :(
e pe drum? vreau sa fac precomanda....
SirAndrew - e pe drum, dar maine voi afla exact cand ajunge si voi avea toate informatiile. Multumesc pentru rabdare.
Cand incepeti sa sunati pentru AC B?
Prince Of Persia Trilogy in HD ajunge la timp pentru lansare?
Era normal sa se sune pentru NFS pana acum? Am avut telefonul inchis in ultimele zile datorita unui mic concediu.
De maine se va suna.
---------- Post added 16-11-2010 at 05:52 PM ----------
Maine voi afla, sper ca va sosi la timp. In cel mai rau caz sa plece pe 19 si sa ajunga pe 20 sau 22.11.
---------- Post added 16-11-2010 at 05:55 PM ----------
Am discutat si despre GT5, sper ca saptamana aceasta sa avem si pret si data de aparitie.
Razvan, vom vedea si noi curand niste coduri Xbox Live sau PSN la voi, asa cum ziceai? chiar as vrea vreo 4200 MSP si Gold pe 12 luni.
Salut,
Am facut precomanda la Need for Speed Hot Pursuit limited edition, la pretul de 220,92 lei acum costa 212,42 lei, as vrea sa stiu care va fi pretul de achizitie si respectiv bonusurile aferente: curea EA si husa pentru iPhone?
Prețul răm�ne �ntotdeauna cel pe care ai apucat să faci precomandă.
Razvan, ati trimis codurile pt. precomanda de la Black Ops?
Eu unul am primit codul respectiv (mailul trimis de colega lui Răzvan a intrat direct �n spam, dunno why). Ca să beneficiezi de codul respectiv mergi pe Welcome to the Call of Duty: Black Ops exclusive pre-order web site - Call of Duty: Black Ops pre-order site unde trebuie să-ți creezi user pentru a primi redeem.
Eu inca nu l-am primit.:|
Am 2 intrebari...pretul editiilor de AC Brotherhood se va mari dupa lansare ?si bonusul va mai fi disponibil si dupa lansare ?
Din cate stiu eu, asta e valabil doar in cazul in care pretul se mareste.
Daca pretul scade, el va primi jocul la pretul cel mai mic, indiferent daca face o nou precomanda sau nu.
De exemplu, daca el a facut precomanda la NFS cand era 220, si intre timp pretul a scazut la 212, atunci el va primi jocul la pretul de 212, chiar daca nu mai face alta precomanda.
In schimb, daca de exemplu pretul ar creste la 230, el ar primi jocul la 220, cat a avut in precomanda.
Ideea e ca, dupa cum spunea si Razvan (RvsS), tot timpul se va primi produsul la pretul cel mai mic.
Da, am cerut coduri de Xbox 360, revin cu info.
PSN - inca nu.
---------- Post added 17-11-2010 at 10:58 AM ----------
Pretul cel mai mic intre pretul din precomanda si pretul de acum de pe site.
In cazul acesta - pretul tau din precomanda este mai mic - deci acesta va fi pretul tau.
Da, bonusurile sunt disponibile.
---------- Post added 17-11-2010 at 10:59 AM ----------
Da.
nu uita de codex!!!!
MihaY - te rog da un email la [email protected] si explica acest lucru si se va trimite. Multumesc.