Intrebare: Dece nu am primit telefon de la gameshop, eu facand comanda luni sau marti(nu imi mai pot aminti precis) si ptr RvsS mailul meu(@yahoo.com) e ca si contul de consolegames
Intrebare: Dece nu am primit telefon de la gameshop, eu facand comanda luni sau marti(nu imi mai pot aminti precis) si ptr RvsS mailul meu(@yahoo.com) e ca si contul de consolegames
RvsS am facut ieri comanda la un GTAIV CE , 50 % reducere si nu am primit niciun telefon
Poti sa verifici ?
master_raresh - nu e nicio comanda pe master_raresh@yahoo.com, ai primit email de confirmare?
---------- Post added 25-02-2011 at 03:44 PM ----------
it.addi - da-mi emailul tau pe PM.
Razvan crezi ca o sa mai primiti COD Modern Warfare 2 pt Xbox 360?
Cu un pic de peripetii, am primit comanda redusa. Prima desi a fost confirmata, nu a mai ajuns, insa la a doua am avut mai mult noroc.
Thank you gameshop, mai asteptam promotii de genul asta :D.
RvsS nu se mai aude nimic de comanda mea ?
it.addi - nu am acces la sistem in timpul week-end-ului, voi verifica luni.
ok
Pagina Produsului
Vine si cu card de 2gb?Transportul mai trebuie platit?Sunt din Arad.
Acel bundle cu Fifa 11 vine cu card de2gb? Care model il mai aveti pe stoc?
RvsS, ti-am trimis azi un pm.
Ok, asta am inteles.Intrebarea este: care din psp-uri vine cu (virgula) card?
gameshop accepta retur de produse in 10 zile de la cumparare daca au fost desigilate ? Daca da, care e procedura ? Mi-a ajuns vineri Kinect (plus un joc de care nici nu m-am atins, e inca sigilat) si nu prea e pt mine, am monitor de 23" si daca stau departe (cum are nevoie Kinect) nu vad nimic pe ecran :(
Ar fi super sa-l pot returna...
RaverX: din cate stiu Gameshop nu ofera un astfel de serviciu (sau cel putin eu nu am auzit niciodata de asa ceva). Daca nu ma insel doar eMag are asa ceva pt. 30 de zile si PC Garage la un termen de 10 zile. Insa si ei au limitari pentru retur doar la anumite produse.
Chiar e obligatoriu'.
Da numai postez ca primesc ban pentru atac la persoana.
:( Se apropie lansarea Dragon Age 2 si inca nici o veste :(
Orice magazin online este obligat de lege ca in termen de 10 zile lucratoare de la primirea coletului sa accepte marfa inapoi. Eu asa stiu ca functioneaza treaba. :)
In speranta ca am fost de folos :
Quote:
Ordonanta Guvernului nr130/2000 prevede urmatoarele
- "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului"
- "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"
Probabil se refera numai la produse sigilate. Vad, totusi, ca nu e specificat.
Nu, pentru ca teoretic nu poti testa produsele online.
Deci sunt obligatii sa-i returneze banii inapoi.