-
nasol pret pt socom... ne orientam spre site-uri din uk din pacate :(
-
va exista vreo alta versiune la battlefield 3 decat cea standard?...ca sa stiu daca mai astept cu preorderul sau nu
-
si cand vor modifica pretul ai sa plangi ca nu ai facut preorder.
ce te impiedica sa faci acum preorder iar daca apare o versiune de colectie sa o alegi atunci pe aceea?
-
DrMengele - versiunea Limited nu a fost inca 100% confirmata de producator. Am discutat, daca se va confirma o vom introduce pe site, dar nu avem deocamdata mai multe informatii. Oricum, se va putea schimba (cand te contacteaza colega mea) din standard in Limited.
-
Răzvan, am �ntrebat și pe FB, dar există șanse să primesc un răspuns mai rapid aici: există șanse să aduceți și SOCOM 4 Full Deployment Edition?
SOCOM 4 U.S. Navy SEALs Full Deployment Edition for the PS3
-
Graft - am intrebat si revin.
---------- Post added 30-03-2011 at 07:08 PM ----------
Graft - nu vom putea aduce.
-
SirAndrew stai jos, nu plangeam petru cativa lei. Totusi, ai dreptate, am facut precomanda.
-
Salut! As vrea sa stiu daca veti aduce si Splinter Cell: Conviction ptr xbox 360! Stima!
-
numai maine se livreaza shift 2?
credeam ca daca ati sunat de ieri... putea sa ajunga azi...
-
multumesc pentru Shift 2 :D a 7-a curea... :(
LE: Si pentru Age of Conan!
-
gata, a sosit curierul.. good job! ;)
bonus: conan + curea :)
-
Razvan, eu nu am fost sunat pentru Shift 2 si nu as vrea sa pierd pretul bun care l-am avut la precomanda. Se mai poate face ceva ?
-
-
La Fear 3 - primii care fac precomanda au un tricou gratuit.
-
-
Graft - working on it, inca nu se poate confirma, dar incercam.
-
C�t timp va răm�ne Pagina Produsului la preţul acesta?
-
Pana cand se termina stocul.
-
Vad ca a crescut pretul la Mortal Kombat. Cei care au facut precomenzi cu pretul de 199 RON vor plati atat sau vor avea surpriza cand va bate curierul la usa ?
-
Aceeași dilemă mereu.
Vei plăti fix prețul care ți-a fost afișat �n momentul �n care ai adăugat produsul �n coș.