Originally Posted by
tudyniuz
Am fost si eu astazi. Pe la 2 si putin am ajuns. Am vazut ca aveti o echipa destul de mare. Mi-a placut ca ati avut mancare si bautura, dar in afara de 2-3 pahare de apa n-am consumat nimic. De jocuri nu pot spune mare lucruri. Jocurile care chiar merita cumparate au preturi destul de mari. Adica sunt cu putin mai ieftine decat in magazine. Am vazut si oferte bune care merita din plin. Batman pentru PS3 doar 25 de RON e uluitor. L-as mai fi luat odata daca aveam ce face cu el. Daca aveati tot stocul de pe net acolo era altceva. In fine. Nu mi-a placut ca a durat o jumatate de ora sa pot lua doua jocuri. Asta pentru ca nu am putut face comanda pentru ca nu mergeau calculatoarele de acolo. Un singur tip mi s-a parut mai amabil cu care am schimbat 2-3 vorbe si cam atat. Restul jucau FIFA si aveau discutii intense despre calculatoare si mai stiu eu ce.
Per total pot sa zic ca mi-a placut, desi au fost unele chestii nu deranjante, dar la care mai trebuie lucrat. Am luat doua jocuri bune la preturi foarte bune si pentru asta sunt multumit. Sper sa mearga tot mai bine store-ul si sa aveti clienti ca sa apucati sa va imbunatatiti serviciile. Bafta!