-
asta inseamna ca daca ar putea sa fie la noi pe 25 il putem ridica de la magazin pe 24? sau tot pe 25?
:-?
-
In principiu tot pe 25. Sa vedem totusi saptamana viitoare.
-
Rvss mai poti posta o data nr. de telefon de la magazin ? ( nu il gasesc pe site )
LE: L-am gasit dar nu il pot forma de pe mobil :/
-
08008 games (08008 42637)
-
-
Se rezolva, multumim.
---------- Post added 19-05-2011 at 02:20 PM ----------
Discutam ieri despre o noutate si azi la GameShop.ro Concept Store. Vom avea editii de colectie afisate. Acestea vor beneficia de reducerea de astazi.
Printre ele:
KANE & LYNCH 2 COLLECTORS EDITION - PC AVATAR COLLECTORS EDITION - XBOX360 TEKKEN 6 COLLECTOR'S EDITION - XBOX 360 KANE & LYNCH 2 COLLECTORS EDITION - XBOX360 BATMAN ARKHAM ASYLUM COLLECTORS - XBOX360 WORLD OF WARCRAFT CATACLYSM COLLECTORS EDITION - P ENSLAVED COLLECTORS EDITION - PS3 ENSLAVED COLLECTORS EDITION - XBOX360 DRAGON BALL RAGING BLAST 2 COLLECTORS EDITION - X FINAL FANTASY XIII COLLECTOR'S EDITION - XBOX360 BROTHERS IN ARMS 3 HELLS HIGHWAY COLLECTORS EDITIO MICHAEL JACKSON THE EXPERIENCE COLLECTOR - WII RABBIDS TRAVEL IN TIME COLLECTORS EDITION - WII FARCRY 2 COLLECTOR
De asemenea, avem cateva superbundle-uri (tobe, microfoane, chitara, joc) pentru impatimitii de Guitar Hero:
GUITAR HERO 6 SUPER BUNDLE - WII GUITAR HERO 6 SUPER BUNDLE - PS3
-
Cu Starcraft 2 Collectors Edition avem vreo sansa?
Sau altceva in afara de Enslaved pt PS3 ?
-
Starcraft 2 CE nu.
Pentru PS3:
ENSLAVED COLLECTORS EDITION - PS3
BROTHERS IN ARMS 3 HELLS HIGHWAY COLLECTORS EDITION - PS3
FARCRY 2 COLLECTOR - PS3
GUITAR HERO 6 SUPER BUNDLE - PS3
-
La ce pret e Brothers in Arms 3 Hells Highway cu tot cu reducerea de astazi din shop de 40% (PS3)?
-
99,9 lei pret standard apoi redus 40%. 59.94 lei :)
-
Collectors ? Si enslaved ?
-
GUITAR HERO 6 SUPER BUNDLE - PS3 ce pret e azi?
Merci!
-
Da, collectors, despre el este vorba. Enslaved nu mai este din pacate.
---------- Post added 19-05-2011 at 04:39 PM ----------
novi - 879.9 lei. Cu reducerea de azi 527.94 lei.
-
O lista cu produsele comercializate in magazin ar fi fost interesant...am sunat azi la mag si a inceput domnisoara sa mi le enumere pe toate...dupa 30 de sec am zis ca nu este chiar necesar sa`mi zica tot stocul.
dar ar fi fost misto sa exista o versiuna online a "meniului" GS concept store ca sa nu stam sa alergam pana la magazin in fiecare zi pentru a verifica noil aparatii sau promotii. Parerea mea...
-
Da, acest lucru este necesar si se va lucra la acest aspect exact cum spui tu. Nu se poate deocamdata pe site-ul acesta, dar se lucreaza la urmatorul.
---------- Post added 19-05-2011 at 05:12 PM ----------
Am pus si pe site pret promotional la Guitar Hero Super Bundle PS3 si Wii.
-
Preturile de pe site difera fata de magazin? Intreb pt ca am dat comanda online era in total 719 fara reducere, iar la magazin am platit cu reducere 500 tipu mi-a zis ca sunt alte preturi, asa este intradevar?
-
tray - decamdata, pot diferi usor preturile la cateva produse. Se vor unifica in viitorul apropiat. Reducerile mentionate se aplica la preturile din magazin, la ridicarea din magazin, pentru acele produse disponibile acolo.
-
ce misto ar fi daca ati face un store din asta si in Iasi:( totusi cand o sa mai fie reduceri din alea 50% pe site?:D
-
Ce misto ar fi daca ar creste nivelul de trai si toata lumea si-ar cumara jocuri si n-ar mai moda console, iar GS si-ar marii spatiul din magazin si peretii ar fi plini cu jocuri si postere si accesorii si ne-am strange saptamanal la cate o lansare/conurs si ar deschide cate 1 magazin in marile orase, iar Romania ar avea live si psn... si am cazut din pat si m-am trezit...
-
stai linistit ca romanul si-ar moda consola chiar daca un joc ar costa 30 ron.
chestia asta ca furi ca nu ai bani este o tampenie, pe care din pacate multi o adopta ca o scuza la ceea ce fac.
si eu vreau ferrari si nu fur unul, si poate prefer sa nu ma duc la mall sa dau banii pe doua filme si cu acei bani sa-mi iau un joc.
multi poate ca stau cateva ore peste program si strang sa isi cumpere ultimul joc aparut.
si mai multi insa nu fac nicio concesie, stiu doar sa se planga... ca de, suntem romani si traim greu...