In cursul acestei saptamani.
In cursul acestei saptamani.
deus ex 2 aduceti?
Da, vom aduce multe editii de Deus Ex, in cateva zile va fi la precomanda cu preturi promotionale.
exista si o editie de colectie...destul de piperata ca pret...
poate reusiti sa aduceti cateva bucati. :>
Da, acest lucru incercam sa il facem.
---------- Post added 15-06-2011 at 03:43 PM ----------
Am modificat promotia zilei, cred ca o veti gasi destul de atractiva.
Dungeon Siege 3 Limited Edition Xbox 360 va fi vineri la magazin?
kinect mai aduceti?
hmm, e joi...
primim maine dungeon siege 3 in bucuresti? nu de alta dar trebuie sa mi-l aduca la serviciu... iar sambata nu se lucreaza :D
SirAndrew - da, daca ai fost contactat pentru confirmare ar trebui sa ajunga maine. Speram ca maine sa fie si in magazinul nostru Concept Store.
---------- Post added 17-06-2011 at 10:22 AM ----------
Sambata, incepand cu ora 10:00 se va organiza un concurs de FIFA 11 pe PC in cadrul GameShop Concept Store. Sunt premii consistente si reduceri de 50% la produsele din stocul magazinului nostru fizic din Str. Sfanta Vineri.
cum a ramas cu dungeon siege? il mai astept azi?
thx Razvan
am rezolvat, tocmai m-a sunat curierul.
de fiecare data cand nu ma grabesc vine la ora 10.. cand ma grabesc sa plec, ii uita Dumnezeu pe drum...
e ca un facut... sigur e un semn! :D
ps: aveti top spin 4 ps3 in concept store? si daca da, il pot lua maine cu -50%?
SirAndrew - da, este in stoc.
ok, thx
sa inteleg ca e valabila si partea a doua a intrebarii mele :) :D
deci maine la 10 ma prezint acolo.
Da, este valabila si reducerea de 50%.
Maine e reducere de 50% in magazin la orice produs? Nu de alta, dar pe site nu scrie nimic.
hmmm, cred ca reducerea e doar pentru cei care participa la concursul de fifa... sau cel putin asa se intelege din ce scrie pe acolo.
Pai eu am vazut la tine scris de reducere si pe site nu am gasit nimic, intrebam si eu :)