08008 games?
08008 games?
Nu mai conteaza,s-a rezolvat. :)
Mi-a ajuns şi mie jocul (după 5 zile de la confirmare), după ce jocul a stat c�teva zile �n Zărneşti. (corect era Zăneşti). Oricum, mulţumesc Răzvan pentru ajutorul acordat.
Da, si mie mi-au ajuns jocurile. Unul din ele este taiat, turtit vai de el. Cam asa arata. Probabil ultima mea comanda la GameShop.
Deobicei n-am avut probleme cu comenzile de la Gameshop deci ma astept sa vina jocul sigilat fara probleme :-?
Hazer: De ce nu-l trimiti inapoi ?
Decat sa-l trimit inapoi la GameShop mai bine imi dau cu ceva in cap.
Da-ne un email la [email protected] sau un telefon, putem schimba produsul sau returna suma achitata. Multumesc.
@Razvan: Nu n-am vorbit cu nimeni. Am apucat deja sa razuiesc codul si sa desigilez DVD-ul (n-a fost folosit codul inca)Mai mare daraua pana il trimit pana trimiteti altul..
Cum doresti, daca vrei sa pui continutul in pachet il acceptam, trimite-ne un email si il schimba daca mai este in stoc. Daca nu, atunci sa vb pe PM cand mai doresti sa mai faci o comanda (daca vei mai vrea) si sa trimitem un bonus odata cu comanda.
puteai aranja sa te duci cu el la magazinul fizic...
nu cred ca era o problema. ;;)
nu esti foarte hard to get :lol:
Angajatii gameshop au mari probleme cu geografia si limba romana, trebuie sa acceptati asta daca doriti sa luati marfa de la ei. Credeam ca la mine a fost o exceptie Moldovita=Movilita, dar vad ca si Zanesti=Zarnesti si alte confuzii de nume strazi, cand e vorba de strazi e mai complicat pentru cei de la curier, la localitati macar te mai suna sa te-ntrebe unde e localitatea respectiva pentru ca nu bate cu judetul...
Revenind la problemele mele mai vechi, am avut ocazia sa constat cu stupoare ca un angajat Fan Curier a venit DUMINICA la mine sa-mi ia inapoi coletul, sunt curios a ajuns la destinatie?
party_man - Am verificat in sistem si adresa ta figureaza conform contului creat pe site. Numai bine.
Da, e adevarat acum e ok, dar la prima comanda din acest an am fost sunat de cei de la Fan sa le explic unde e Movilita in judetul Suceava. De asemenea, la confirmarea comenzii un nene de la voi m-a sunat si imi cerea confirmarea de expediere spre Movilita si i-am zis ca e Moldovita, ca apoi dupa cateva ore sa le explic si celor de la FAN...nu mi-ai raspuns daca a ajuns coletul...
party_man - nu fac eu aceste verificari, poti discuta cu colega mea daca ii dai numarul de AWB, datele de contact cred ca le ai.
nu, nu le am. sunt sunat de pe un fix de Bucuresti de obicei...in fine...pe site-ul FAN apare expeditie in livrare
Contact - acestea sunt datele noastre.
am facut o comanda de un dj hero 1 si am o problema cu placa nu merg butoanele de pe placa cu mixeru.