M-ar interesa daca aveti Deus Ex la magazin si la ce pret ca sa stiu daca pot trimite pe cineva sa il cumpere.
M-ar interesa daca aveti Deus Ex la magazin si la ce pret ca sa stiu daca pot trimite pe cineva sa il cumpere.
In legatura cu MW3:
Sunt intrat pe cont, ma lasa sa bag codul dar pretul nu se modifica. Am dat copy paste la cod.
FPS Marius - verifica acum te rog. Se aplica reducerea doar la produsele la care sunt prezentate 2 preturi pe site, pret standard si pret membri. In cazul COD MW3 nu erau cele 2 preturi, era doar pret standard, dar am modificat, acum ar trebui sa poti avea reducerea.
apbaciu - n-ai precizat platforma, deci nu pot sa iti raspund despre pret, dar preturile din magazinul fizic sunt aceleasi cu cele din online. Pentru a verifica stocul din magazin poti suna la 0800842637 (numar gratuit).
Asa e, acum a mers codul. Am facut precomanda, multumesc.
Vreo sansa sa devina disponibila reducerea de membru pentru Battlefield 3? :)
Done. (pentru console.)
cand am dat eu precomanda la battlefield 3 parca nu era disponibila nicio reducere. beneficiem si noi cei care am dat comanda mai demult?
le: vad ca acum este 259 ron! eu am dat comanda cand era 199. sper ca nu se schimba.
S-a zis de un trilion de ori ca ramane valabil pretul cel mai mic.
Dante - nu ti se schimba pretul din precomanda. Daca cumva daca jocul se ieftineste fata de pretul tau de precomanda, il vei primi la noul pret, mai mic. Acest lucru este mai rar, dar s-a putut realiza de exemplu la Assassin's Creed Revelations PC.
am dat precomanda la battlefield 3, am bagat codul 7435148 si pretul este 259,nu trebuia sa fie 200?
Am verificat si la BF3 exista reducere de membri. Trebuie sa te autentifici, sa introduci produsul in cos si la cos sa pui codul si sa apesi butonul Proceseaza.
daca apar doua preturi merge cu codul respectiv.
la varianta de pc nu exista doua preturi si nu vei vedea vreo scadere. la console merge.
Precomenzile de Battlefield 3 vin in carcasa din metal?
S-a răspuns, nu.
Am facut ieri precomanda la battlefield 3 si nu am primit niciun email
SiLl3nTKiLl
- da-mi pe PM adresa ta de email ca sa verific.
---------- Post added 13-09-2011 at 04:15 PM ----------
Nu.
---------- Post added 13-09-2011 at 05:17 PM ----------
Diablo 3 la precomanda Pagina Produsului.
RAzvan KZ 3 cam pe cand intra in stoc?:)