Depinde de transport, nu stiu in acest moment.
Depinde de transport, nu stiu in acest moment.
Gameshop nu va avea un BLACK FRIDAY ?
:D ar fi frumos. dar sa fie si pe site
Ar fi ceva dar nu prea vad , ca daca se facea era anuntat cu luni inainte :))
Am o precomanda la Batman Arkham City PC. Nu am fost sunat inca de nimeni pentru confirmare. Google zice ca data lansarii europene este 25 Nov 2011. Pe site-ul dvs vad ca trecut 07.12.2011. Ma puteti lamuri ?
Nu facem Black Friday.
Derek
- Produsul este in transport la noi, dar din pacate intarzie putin si apoi ar ajunge pe 1-2 decembrie cand nu lucreaza fie curierul, fie depozitul, asa ca va ajunge pe 5-6 si la tine pe 7. Este un lant nefericit de intarzieri, partea buna este ca toate editiile vor veni: standard, lenticular, steelbook, collector's.
@RvsS - Din pacate 7 Decembrie este cam tarziu (era menit sa fie cadou pentru cineva). As dori anularea precomenzii :(
Poti anula doar cand vei fi sunat
Derek - da, se poate, cand vei fi sunat.
RvsS - Ok, multumesc frumos.
Stiu ca erau niste discutii mai de mult dar nu sunt sigur daca era vorba de Gears of War 3, Forza 4 sau ambele.
Intrebarea mea e.. e vreu problema cu Limited Edition-ul disponibil la voi pe site? E cumva in alta limba continutul?
Pentru AC Revelations PC vor incepe sa sune de maine ?
Khan
- Forza 4 Limited are continul in limba engleza. Coperta produsului si manualul este in alte limbi. Cartea editata cu sprijinul Top Gear este in engleza.
---------- Post added 28-11-2011 at 10:56 AM ----------
darkpaul13 - o mare parte au fost sunati deja, pentru restul astazi si maine.
---------- Post added 28-11-2011 at 01:13 PM ----------
Promo pe site acum - aveti tricouri, lanterne, postere, DLC-uri. Toate sunt disponibile incepand de acum, bannerul este pe prima pagina.
Promotia zilei cand o schimbati ? :p
---------- Post added 28-11-2011 at 09:05 PM ----------
Ve ti mai avea Reduceri substantiale , gen 50 % / 40 / 30 / 20 ? Si daca da , pe cand ?
gameshop y u no have elder scrolls skyrim xbox 360 ? .... si pentru PC mai primiti ?? ( daca da , cam pe cand oare ? ) :D
Skyrim PC incercam sa mai aducem, nu stiu exact in ce data. De Xbox 360 nu a venit inca, sper sa vina.
Nu vor fi reduceri mari procentuale, vom vedea daca se pot face la anumite titluri.
Despre promotia zilei nu am deocamdata informatii.
Promotia de sarbatori a inceput?Daca nu cand va incepe?
Pagina Produsului
si eu astept o promotie la deux ex collector edition