Salut Răzvan nu aveți playstation move starter pack? Sau o sa fie pe stoc?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Salut Răzvan nu aveți playstation move starter pack? Sau o sa fie pe stoc?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu avem si nu aducem deocamdata. Mersi.
rvss nu vad de ce trebuie sa imi dai pm si nu zici in public. pmul tau nu m-a lamurit cu nimic. ce mi-ai zis vineri la telefon , ( tradus in romana: nu iti dam consola fraiere , ciu-ciu garantie, te aiurim cu vorba pana gasim o metoda sa te infundam) asta mi-ai zis si in pm.Ma mai prostesti mult?
Eu zic ca pana una alta poti face reclamatie la institutiile care se ocupa de problemele consumatorilor. Sa intervina si sa faca ce stiu ele mai bine sa poti dormi si tu linistit cu toate problemele lamurite. Poate pt ca threadul asta nu contine si "reclamatii" de-aia ti-a raspuns omu pe PM. Eu sper sa-ti rezolvi problema ..ca oarecum ma mahneste si pe mine , dar daca vezi ca te iau de fraier de-atata vreme ..well... strike back g'dammit :P
reclamatia e facuta de vineri.
In general dau PM daca este vorba despre o problema de interes personal, pentru comanda/problema/transportul/garantia unei persoane, pentru ca threadul sa contina informatii de interes general.
Vei primi informatiile de care ai nevoie de la colega mea. Daca te mai pot ajuta cu ceva in afara de informatiile pe care le-ai primit te rog sa imi spui.
Numai bine.
Stimate client,
Consola dumneavoastra se afla la producator pentru reparatii, iar statusul ei il puteti verifica pe: - https://myservice.xbox.com – numar referinta XXXXXXXXX
Cod postal: XXXXX. Intre timp, va punem la dispozitie o consola compatibila cu accesoriile dumneavoastra care sa va permita folosirea acestora in conditiile initiale. Va asteptam la sediul nostru de Luni pana Vineri intre orele 10:00 – 16:00 pentru a ridica consola.
O zi buna!
Echipa www.gameshop.ro
acesta e mailul primit. eu un inteleg . poate vorbesc alta limba. au trecut cele 15 zile si imi vreau banii inapoi!!!.
449/Art. 13. - Consumatorul poate solicita o reducere corespunzătoare a preţului sau rezoluţiunea contractului �n oricare dintre următoarele cazuri:
a) dacă nu beneficiază nici de repararea, nici de �nlocuirea produsului;
b) dacă v�nzătorul nu a luat măsura reparatorie �ntr-o perioadă de timp rezonabilă;
c) dacă v�nzătorul nu a luat măsura reparatorie, conform art. 11 alin. (4), fără inconveniente semnificative pentru consumator.
Va asteptam la sediu pentru a ridica consola pe care o puteti folosi. Consola este identica cu modelul dumneavoastra, are toate accesoriile dumneavoastra si va sta la dispozitie oricand doriti.
Daca va putem ajuta cu alte informatii, colega mea va sta la dispozitie la emailul si telefonul de pe site.
ma razvane, cat o mai tinem cu circu asta? nici o data nu mi-ai raspuns la intrebare, ai deviat subiectul. vineri ti-am spus ca vreau banii inapoi/sau xbox slim si mi-ai zis ca vorbesti cu furnizoru. azi imi zici altceva.pe forum iti zic ceva. tu imi zici altceva. articolu din care am citat mai devreme spune clar ce trebuie sa fac acuma. sa "RUP" contractu cu gameshop, sa il reziliez si automat sa imi primesc banii inapoi.. de ce nu vrei sa fi intelegator? si respectam contractu si legea si bunul simt, ca pana la urma totul tine de bun simt... iar modul cum gameshop s-a gandit sa rezolve aceastga problema tine de bun simt.
Salut,
nu am cu ce sa te ajut eu personal mai mult, avem disponibila o consola identica cu a ta, cu accesoriile tale, practic o poti folosi in aceleasi conditii imediat ce o ridici, de cand doresti. Am inteles ca sunt cateva probleme cu accesoriile (cu permisiunea ta le pun pe forum, dar le putem discuta si personal, cum doresti).
Nu am competenta necesara sa interpretez legislatia, deci nu pot sa ma pronunt in acest sens, dar sper ca am aratat toata disponibilitatea sa te ajut in cel mai bun mod pentru tine. Consola te asteapta la noi la birou in orice moment in perioada mentionata. Daca ai nevoie de alte informatii, o poti contacta pe colega mea pentru ca e posibil ca eu sa nu am toate detaliile pe care le doresti.
Numai bine.
daca este vorba de o consola noua, sigiliata , da accept. este in competenta fiecarei persoane din tara asta sa respecte legea. legea e facuta pentru toti locuitorii Romaniei astfel incat sa poata fi citita si interpretata fara ajutorul unor avocati sau institutii specializate.Nu vreau sa vin la sediu degeaba, si sa constat acolo ca e vorba de alta consola folosita, uzata, stricata si mai apoi reparata.Vreau consola noua si accesoriile noi, asa cum procedeaza toate magazinele din Romania.
Salut,
consola nu este reparata, a fost testata de mine personal. Este acelasi model ca si al tau. Vei primi accesoriile tale inapoi impreuna cu aceasta consola (inclusiv hdd-ul tau ca sa te poti juca in continuare). Consola a fost testata inclusiv cu sursa ta de alimentare pentru a nu fi nicio problema. Astfel vei putea beneficia de toate accesoriile tale inapoi si de consola identica. Te asteptam cand doresti la noi la birou.
Daca te pot ajuta cu altceva, da-mi de veste.
Numai bine.
si totusi ai evitat raspunsul partial, consola a mai fost folosita sau e noua?Nu ma intereseaza accesoriile vechi, salvarile de pe hdd nici atat, prefer accesoriile noi ale consolei.
Consola a fost testata astazi ca sa ne asiguram ca functioneaza si a fost testata inclusiv cu sursa ta. Nu a avut niciun profil creat pana in acel moment, nici acum nu are, s-a testat si cu hdd-ul tau (acolo sunt profilurile tale disponibile).
Vei primi accesoriile tale inapoi si consola despre care ti-am spus.
O seara placuta!
se pare ca nu ne intelegem.( un profil se poate sterge mai repede decat a fost creat, iar in cazul eliturilor, profilul se salveaza pe hdd pentru ca nu au memorie interna, si automat cand scoti hddu nu mai sunt profiluri). nu accept decat consola noua, cu accesorii noi sau banii inapoi.
Refuz oferta, deoarece nu respecta legea nr. 449/2003.Asteptam sa intervina ANPC.
O seara buna.
Ok, cum doresti, cu acordul tau voi posta poze cu "starea" in care au venit accesoriile, poate se va intelege mai bine de ce doresti accesorii noi....
Consola testata are in continuare accesoriile sigilate care nu au fost folosite la testare (adica toate in afara de cele necesare testarii - sursa, controller). Desigur, s-ar fi putut realiza testarea si cu controller-ul tau, dar cred ca stii de ce acest lucru nu este posibil.
Oricum, consola este disponibila, este identica cu a ta, nu a fost folosita, a fost testata cu sursa ta si tot pachetul adus de tine te asteapta si poate fi ridicat oricand, toate accesoriile tale si consola despre care ti-am spus.
Ma tem ca nu mai am alte informatii in acest sens, daca doresti mai multe informatii te rog sa o contactezi pe colega mea.
insinuezi ceva? controllerul este perfect functional,prezinta semne de uzura, dar ca parte hardware este perfect functional....am intalnit un post tot legat de o garantie la gameshop, si acolo nu au fost probleme, consola, un arcade, avea rrod, s-a inlocuit cu un pro de 60gb(pentru ca arcade nu se mai fabrica la momentul respectiv),nou , sigilat.
De asemenea mai am un prieten caruia i s-a defectat xboxul, si i-ati oferit varianta de returnare a banilor. nu vad de ce eu trebuie sa fiu tratat altfel.
Totusi ce au accesoriile lui? Ca vad ca isi doreste cu ardoare unele noi :D
ma intereseaza un pachet nou. castile sunt defect atata tot. Cu cea mai mare placere daca imi da o consola noua, neuzata, la pachet, ii dau castile si tot ce spune el ca nu e functional(pe probat desigur).. dar e si normal ca accesoriile sa prezite semne de uzura dupa 2 ani.. mai ales castile alea schiloade. pai ce e asta acu nu imi dai consola noua ca nu iti place cum arata accesorile ia mai du-te si impusca-te omule.