lasa-i ma cu reclamatiile ca se resimt probabil dupa black friday :D
lasa-i ma cu reclamatiile ca se resimt probabil dupa black friday :D
Mosul va pregateste o supriza...motorizata :) Detalii in curand pe Gameshop.ro.
Tot asa, exclusiv pt PC si putin PS3/ deloc Xbox360, ca la Black Friday?
Este deja pe site - este exclusiv PS3 si Xbox 360.
Trebuie mentionat ca ambalajul exterior al produsului poate fi usor deteriorat din cauza transportului.
Cand veti mai aduce cartele de 12 luni xbox live?
O cantitate limitata din Far Cry 3 Insane Edition este din nou in stoc.
SiLl3nTKiLl - ma interesez si revin.
Assassin's Creed 3 pt PC cand o sa mai aveti pe stoc?
Nu avem momentan aceasta informatie, dar produsul poate fi gasit in reteaua partenerilor nostri - cam la orice magazin mare de IT sau hypermarket-uri.
Crysis 3 pe cand la precomanda?
Da, Crysis 3 va fi in curand, de asemenea trebuie sa facem si la GTA V. Cam la sfarsitul lunii decembrie.
Salut RvsS. Ai vreo informatie daca primiti spre vanzare Guardians of Middle-earth retail ? Mersi.
e interesat cineva de un BO 1 Prestige Edition Ps3 ?am dat mai multe comenzi,toate sunt pe o singura factura iar eu nu mai pot lua Prestige-ul
---------- Post added 11-12-2012 at 02:57 PM ----------
Doar pana azi la 6 e valabila oferta..altfel dau la retur..pretul este cel de achizitie 189 ron
Sunteti in Bucuresti pe 21.12 (vineri)? Va pregatim ceva :)
Apocalipsa?
Va fi doar in Bucuresti, fiind un eveniment locat fizic in oras.
---------- Post added 18-12-2012 at 01:17 PM ----------
Gata, e pe site :)
Tare! Felicitari pentru initiativa :D
Saklut
Incerc si eu sa caut pe site (www.gameshop.ro) Far Cry 3 (ma intereseaza in principal versiunea de PC) si nu functioneaza optiunea de cautare. Nu returneaza nimic. Sau nu mai aveti jocul?
Am si eu o problema am facut o comanda (online) pe data de - > 25 decembrie - n-am fost contactat telefonic (plata am facut-o online).
Cand voi primi produsul comandat (ma aflu in RO pentru o perioada scurta de timp si de aceea sunt un pic ingrijorat ca nu am fost sunat inca, desi pe site este specificat ca voi fi contactat).
Multumesc anticipat.
Sarbatori fericite.
La ei pe site apare asta:
Quote:
Stimati clienti,
in perioada 22.12.2012 - 10.01.2013 compania noastra va efectua operatiuni de imbunatatire a sistemelor. In aceasta perioada se pot inregistra comenzi online, urmand sa fiti contactati telefonic pentru confirmare incepand cu 10.01.2013. In aceasta perioada, suportul telefonic nu va fi disponibil.