AWB-urile apar in sistemul Fan Courier maine. Astazi nu are Fan Courier informatii despre ele. Pleaca astazi, dar sunt procesate noaptea si apar in sistem maine dimineata.
AWB-urile apar in sistemul Fan Courier maine. Astazi nu are Fan Courier informatii despre ele. Pleaca astazi, dar sunt procesate noaptea si apar in sistem maine dimineata.
am fost sunat de voi săptămâna trecuta si i-am spus unei domnişoarei sa schimbe destinatarul(userul Fishybon3), uite ce mesaj am primit pe telefon:
"Expeditia de la BEST DISTRIBUTION SR va fi livrata in 17.09, interval orar 9-17, Rbs 305 lei. Date contact curier..."
PS: cum facem sa ajungă jocul unde trebuie, o sa inceapa omul sa facă urat?
PPS: am facut exact cum ai spus
Dumnezelue mare ! ! !
Dar ce e cu pretul asta aberant la GTA 5 ! ! ! ? ? ? 300 de lei !? primesc si consola PS3 in suma asta?
cerere si oferta...
raspuns: pentru ca se vinde! :)
305 lei a fost pretul de precomanda Gameshop pentru Special Edition (care costa acum 400 lei pe raft).
Cred ca se referă la varianta simpla
http://www.gameshop.ro/game.php?id=7245 O sa iti spuna Razvan ca pretul e la fel ca in celelalte magazine daca ai cod de reducere
69,9 EUR inseamna la noi, in conditii de EUR la nivelul la care este si TVA 24% aproximativ 315 lei.
Exista metode de reducere pret - cardul Gameshop sau codul de reducere de pe acest site.
---------- Post added 17-09-2013 at 14:20 ----------
Daca intampini orice problema, te rog sa ne contactezi.
Nu mai este nici o problema..jocul a ajuns la mine:D
Ceva informatii despre Dark Souls 2? O sa aduceti cumva editia de colectie?
Momentan nu distribuim acest titlu.
aduceti Attachment 206451 ?
cat e de tare cartmanul miniatural :))
Da, aducem Southpark - Noutati. Nu am info despre alte editii in afara de cele standard.
Update - nu vom aduce editia Grand Wizard la South Park.
Salut Razvan,
Assassin's creed 4 vine cu ceva pre-order bonus? Multumesc.
Salut,
exista in magazinele de retail (Altex, Media Galaxy) preorder pack care aduce bonusuri (pretul preorderului se va scadea din pretul achitat la lansare).
De asemenea, toate unitatile vandute prin precomenzi vor fi editia speciala a jocului, care contine in plus:
• Sacrificed Secrets: Explorează Insula Sacrificiilor şi descoperă comorile pierdute ale Căpitanului Drake, inclusiv pistoale aurii şi cosoare
• Captain Kenway’s Legacy: articole suplimentare pentru modurile single şi multiplayer
Vom anunta si bonusuri precomanda pentru Watchdogs in curand.
Buna ziua,
Am inceput adaugarea de produse pentru PS4 si Xbox One:
Listare platforma
Listare platforma
Lista se va extinde pe masura ce vom avea confirmari oficiale ale datelor de lansare si ale preturilor.
Cateva intrebari si raspunsuri frecvente:
a. De ce sunt mai scumpe decat generatia anterioara de console?
Este decizia producatorilor.
b. Unii retaileri au afisat preturi mai mici la next-gen?
Au facut-o pe baza unor estimari proprii, inainte de confirmarea oficiala. Este posibil sa asistam la ajustari.
c. Pe unele site-uri din afara pretul e mai mic, cum procedam?
Desigur, trebuie sa fie aleasa oferta cea mai buna. Majoritatea dintre dvs are cont de membru si poate obtine reducerea de 10%. De asemenea, exista pe acest site cod de reducere de 15%. Il puteti folosi cu incredere, este exclusiv CG forum, este unul dintre lucrurile pe care le facem noi pentru comunitate. Cu aceste reduceri si cu transport gratuit, livrare in ziua lansarii prin curier (nu prin posta) si in general toate ofertele speciale disponibile (DLC-uri in pachet, bonusuri de precomanda). Va rog cand faceti calculul sa luati in considerare si costurile de transport din afara precum si cursul EUR/RON pe care il foloseste banca dumneavoastra la schimbul valutar al banilor de pe card. De multe ori veti vedea ca avem o oferta foarte buna.
Sa inteleg ca e oficial, pretul jocurilor next-gen va fi mai mare?
Console si accesorii next-gen se vor aduce?
La Electronic Arts, va fi mai mare. Restul producatorilor nu au confirmat nimic inca, de aceea nu ne hazardam sa facem speculatii, dar cand veti vedea noi titluri in acele categorii, atunci va fi oficial.
Console si accesorii nu vom aduce, noi ne concentram exclusiv pe software, incercam sa obtinem cele mai bune oferte aici.